Benedict Wells, Ut av ensomheten

Benedict Wells, Ut av ensomheten

Boken er gitt meg som et leseeksemplar.

Ut av ensomheten er en internasjonal bestselger, kåret til Eu’s litteraturpris, oversatt til 30 språk.

Boken handler om Jules og hans to eldre søsken og deres oppvekst og voksenliv. De opplever tragiske hendelser som selvfølgelig preger deres liv. Jeg var nå ikke tenkt til å fortelle hva tragedien bestod av og vil du ikke vite det, ikke les under bildet. Bak på boken stod det nemlig ikke, men når jeg googlet boken, står det i teksten.

Romanen handler om hvordan opplevelser i livet påvirker oss, når vi prøver så godt vi kan å bearbeide traumer, uten helt å forstå at de er der. Dette er en fin roman og jeg anbefaler den til alle som liker å lese om menneskets sinn og relasjoner til både familie og venner.

Å være menneske er ikke bestandig verdens enkleste oppgave.

 

 

Bilde og tekst under bildet er hentet fra forlaget Press.

De er en vanlig familie med mor, far og tre søsken. Alt er godt – før alt ødelegges da begge foreldrene dør i en trafikkulykke. De tre barna vokser opp på internatskole, og må klare seg alene – ensomme. De tre får helt forskjellige livsløp, avstanden vokser og mellom dem ligger barndommen som en udetonert bombe. Til slutt finner de sammen og da er spørsmålene der. Hvem har de blitt nå? Hva har de av felles minner om sin oppvekst – og hverandre? Og hvordan kan de klare å møte prøvene fra voksenlivet sammen – finne veien ut av ensomheten?

Benedict Wells´ sensasjonelle romansuksess er en enestående rørende roman om kjærlighet, død og samhold; om hva det vil si å finne sin vei i livet – og å håpe at noen vil gå den med deg. Den kloke og gripende romanen om fortelleren Jules og familien hans har på uvanlig vis berørt lesere i 20- og 30-årene og i Tyskland snakker man om Wells-leserne som en egen ny gruppe i markedet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg