Av og til er det bare en ting å gjøre

Jo da, jeg har kjent det godt etter at jeg kom hjem fra England.

Kroppen protesterer høylytt.

Den vil egentlig ingenting, men hjernen min forteller den at ingenting går ikke an.

Men nå roper den enda høyere, så jeg tror jeg må høre etter.

Ikke si det til den, men jeg tror det blir bare et par dager.

Ja å ikke gjøre noe, bare sitte, det er ikke så veldig gøy.

Da føler jeg meg veldig lat.

Jeg får skylde på bøkene.

Jeg får bruke tid på de.

 

Ja for jeg skrev i går at jeg egentlig burde la de hersens hjemmelagde lompene være og bruke kjøpelomper.

Ikke bestemt meg enda

Jeg hadde lagd Crema.

Chilisaus

Urtemiks

 

 

Kjøttboller.

Alt klart for å fylle lompene.


Men greide jeg å la være.

Neida.

Før klokken 18 avtalen min var kommet, hadde jeg lagd deigen.

Og når vedkommende gikk, begynte jeg å kjevle.

Og var det verd det. Egentlig ikke.

Jeg kjevlet og kjevlet og kjevlet.

Det var så vanskelig å få de tynne nok.

Gubben fikk oppdraget med å steke de.

Og jeg er ikke fornøyd med oppskriften.

Jeg må fortsatt lete for å finne en bedre.

Jeg vil ha myke, gode lomper.

Så har du en oppskrift, skrik ut.

 

Men se et hjerte, ropte jeg til gubben.

Han ser jo ikke sånt.

I tillegg ble det gyselig travelt.

Vi spiller nemlig alle mot en og dette var ikke mat vi trodde vi kunne spise foran tv-en.

Vi ville ha bord.

Men vi nådde det og det var godt, men jeg brukte en annen oppskrift på tacokrydder.

Jeg hadde krydder min sønn hadde mikset og jeg var usikker på hvor sterkt det var.

Men jeg kunne hatt i mer.

Men det var godt.

 

 

Klar

Ferdig

Gå!

2 lomper til meg, 3 til gubben.

Jeg kunne spart meg litt kjevling, jeg lagde 7.

Og de var ikke noe å gjemme på.

Noen kjøttboller gikk i fryseren.

Jeg må lagre noen småretter gubben kan finne når jeg er på diett neste gang.

 

I dag er det derfor enda litt tommere på energilageret.

En times kjevling var ikke ideelt.

Men jeg har lagt i vann klippfisk til i morgen.

 

Denne ser lettlagd ut.

 

 

 

I dag blir det lag deg selv middag.

Det er middag som lager seg selv ferdig i ovnen.

Jeg kuttet masse rotgrønnsaker.

Prøver noe nytt i dag.
Putter en lammesteik på toppen av forma og tar en stekepose rundt.

Jeg kunne brukt tuppervareovnsformen min.

Jeg krydret med en blanding av sherryeddik, soyasaus, olivenolje, hvitløk, pepperblanding, salt.

Bestandig et sjansespill, for jeg tar akkurat det jeg finner på i øyeblikket.

Nå skal den få stå der i fem timer.

Senere skal jeg lage fløtepoteter og soppsaus.

Jeg kunne puttet i poteter også, men jeg har så lyst på fløtepoteter.

Jeg har ikke spist det på så lenge.

 

 

Omtale skrevet

Pernilla Ericson, Fellen

 

Utenom middagslagingen, skal jeg lese.

Kun lese, ikke noe annet.

I dag

2 kommentarer

    1. TAKK for du deler ❣️
      BRA Balanse – kunst, Lage mat / aktivitet,
      Lese bok / hvile.
      Litt lettere å PUSTE også da 💗
      ALLE trenger vi å LEVE I BALANSE. 💗

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg