Det ble eggesalat med skinke i dag.
EGGESALAT MED SKINKE OG PURRELØK
Det ble bakt brød.
Fine brød i dag og sønnen fikk ønsket oppfylt om eggesalat og nystekt brød.
Og en tur på Rema i dag også.
Nå hadde de fersk kalkunfilet.
Da ble jeg glad.
Nyttårsaften blir det kalkun og waldorf.
Og vi er mett etter en herlig lutefiskmiddag.
Snart er vi klar for fenalår og flatbrød.
Jeg er så glad at jeg fikk bakt flatbrød denne julen også.
Ja, for i dag har jeg igjen tenkt på at vi skal reise snart.
En lang, lang reise, selv om vi har prøvd å gjøre den så skånsom som mulig.
Når jeg er så slapp, hvordan skal det gå.
Men så vet jeg at kroppen mobiliserer.
Så når tiden er der, går det nok bra denne gangen også.
Men det blir nok ikke mange slike lange reiser.
Jo, jeg vil reise fortsatt, men kortere avstander.
Så håper jeg at kroppen setter pris på å bytte ut vinter med sommer, at den da vil fungere bedre.
Men jeg forstår at jeg brenner nok av litt for mye på disse turene mine.
Samtidig hører jeg om mange andre som sliter i mørketiden også.
Kanskje ville jeg ikke vært bedre om jeg kun var hjemme heller.
Nei, det er ikke noe alternativ.
Så lenge jeg har mulighet, vil jeg flakse og fly litt rundt om i verden.
Det gleder jeg meg over at jeg kan.
Hvile kan jeg gjøre når jeg er hjemme igjen, tenker jeg.
I dag