Svinefilet i sørsøt saus, uten marinering ca 25 min
Svinefilet, 2 paprika, en halv til en boks ananas(ettersom hvor mye dere liker ananas),
2 fedd hvitløk, 2 små chili til marinade. Jeg hadde halvparten på kjøttet og brukte resten i sausen
Sursøt saus: 2 ss sukker, 3 ss soyasaus,2 ss eddik 7%, 1 ss tomatpure, 1 ss Maisena, 1-2dl buljong
Hvetemel og tempuramel til å dyppe dem i før steking
Jeg marinerte kjøttet først i litt solsikkeolje, hvitløk, chili og sitron, men dette er ikke nødvendig
Surr paprika og ananas, chili og hvitløk,og ha i ingrediensene til den sursøte sausen og la det koke noen minutter
Jeg jukser litt og bruker tempura fra Asiabutikken som kun skal røres ut i litt vann så den blir en tjukk røre. Tempura er lett å lage selv, men det ble ikke det denne gangen
Bitene rulles først i hvetemel og deretter i tempurarøren før du steker den noen få minutter i frityrolje på sterk varme
De skal være gylne og lekre, mine ble nesten for mye stekt, var litt for opptatt og her går det fort. Du skal ikke snu deg mange ganger før de er brun
Men jaggu ble det godt ja
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18401214)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18401214)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18401214)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Dette så herlig godt ut…
I gode og onde dager!: Ja, det er innmari godt:)
Så deilig! Jeg ELSKER sur-søtt 🙂
ååå nam!!
Mariann R: Jepp,nam nam
ravn73: Ja, det er godt. Jeg har brukt uncle ben saus på glass, men jeg synes den er så søt, så jeg likte bedre denne
Ååå, det så deilig ut, selv så tidlig på dagen 😀
God mat uten tvil dette.
Jeg bruker litt mere chilli, men ellers ganske så likt, og en tempura posen er helt grei å bruke av og til…:)
Mmmm…dette så jo bare dødsgodt ut <3
Svinefilet i sursøt saus er bare sååå godt:)) Jeg fikk jammen lyst på det nå jeg:))
frodith: Det var bra:)
inneuteferdig: Ja, de ble ikke noe hotte, så de hadde tålt litt mer chili:) Jeg har en mann som ikke er så glad hvis det blir for sterkt
Navn: Det er godt ja, men nesten enda bedre med kylling, tror jeg går for det neste gang
Mira: Ja, det er godt ja:))