On our way to Aruba, Celebrity Reflection, 01.12.18

   

 

Utsikten ved frokosten i dag. 

 

Jeg tror ikke det er en ting du ikke finner på frokostbuffet. Yoghurt, masse frukt, kornblandinger, kjøttpålegg, sild og laks, grøt, asiatisk, omeletter eller eggs benedict, som jeg valgte i dag

  

 Til lunsj kan man gå på buffeten eller en av spesialrestaurantene, men der må man betale cover charge. På sjødager er det også lunsj i restauranten og vi liker det godt. Det er deilig å bare sitte i ro og bli servert og det er annerledes retter enn på middagen eller på buffeten. 

Lunsjen min denne gang var sjømat som var bakt i en foliepose. Dette skal jeg prøve hjemme. Kan sikkert bruke vårrullpapir. 

 

Det er jul ombord på Celebrity Reflection. 

Vi er medlemmer av Captains club, lojalitetsklubben til Celebrity. Celebrity Cruises er en del av Royal Caribbean. Vi har reist en del hos begge og de samarbeider slik at når vi steg i gradene hos Rccl, gikk vi også opp er hakk hos Celebrity, selv om vi egentlig her ikke har nok poeng. 

En av fordelene ved Elitenivået vi er på nå, er gratis drinker og kanapeer, fra 17-19. Nå har vi drikkepakke så slik sett spiller det ingen rolle men det er fint å sitte her oppe. Vi spiser klokka 18.00. Vi liker å spise tidlig middag men man kan velge 20.30 som fast tid, eller open seating, der du spiser når du vil. Hvis du da ikke bestiller bord i spesialrestaurantene eller går på buffeten. 

I glasset, Kir Royal 

 

Når vi kommer til restauranten, står kelnerne og venter på oss. 

 

Innbakt kylling. Hver kveld er det varierende meny.

 

I går kveld klarte jeg endelig å komme meg i teateret. Det var en sjonglør i går og han var rasende morsom. Her kaster han økser.

 

 

Her er det skarpe kniver. 

 

 

En drink etter forestillingen mens vi hører på fin musikk. Rekord i kveld, våken helt til klokka 23.00 

En annen fordel vi har på Elitenivå, er to sånne poser med klær til vask, opp til 30 plagg. Vi har også 2 plagg til gratis rens og 2 til stryking. Det er veldig billig å levere klær til rensing ombord. Under 30 dollar for en dress. 

 

Hele dagen vaskes det. Akkurat nå pusses alle glassflater rundt hele skipet. Det er mange, veldig mange. 

 

 

  

Men nå vil jeg lese litt. Det blir visst mange bøker med hjem igjen, for siden jeg har wifi bruker jeg mye av tiden med bloggingen. I går kveld fikk jeg faktisk melding fra en som hadde funnet bloggen min, i det han prøvde å finne ut hvordan han skulle nå kona si, som er her på skipet nå. Hun hadde glemt å skru av flymodus på telefonen sin. Han hadde funnet tlfnummer og fikk ringt skipet og det ble dyrt sa han. Men han hadde nå fått gitt beskjed sa de når jeg sa fra hos guest relations. Morsomt at jeg dukker opp når man googler Celebrity Reflection. 

6 kommentarer

Siste innlegg