Meet Lucy, the delphin, Celebrity Reflection

 

Jeg har bestilt fire utflukter på denne turen og den første, lengste og definitivt det dyreste og det jeg har glede meg mest til, var å møte delfinene. Her er Lucy.

 

Herr og fru Tokle klar for bassenget. 

 

Vi gjorde flere øvelser. Her skulle vi ligge på brettet i ro og strekke IT beina så ville Lucy komme bak oss og gi oss en dytt på foten så vi fikk fart fremover. Jeg hadde en utfordring med å få mage og pupper opp på brettet og klare å holde det stødig med kurs fremover, men Lucy og jeg fikk det til og jeg suste fremover.

Det var ulike turer å velge mellom. Vi valgte Adventure for da fikk vi leke litt mer. Et alternativ var bare å stå ved kanten og klappe de. Et annet var å svømme med to delfiner på en gang. 

 

Her skulle vi strekke ut ene armen og Lucy kommer opp foran en og en skal gripe loffene til Lucy og hun tok deg med på tur. 

 

Vi fikk instruksjoner hvordan vi skulle få henne til å gjøre de ulike bevegelsene. Holde frem hendene, krysse de opp mot brystet, osv. Vi skulle ikke ta henne på hodet for der er de veldig følsomme. 

 

 

 

Herlig og verd hver en krone. Ca 900 for heldagsturen, PR person. Det er helt ok for en dag med buss og inngangsbillett, osv, men 120 dollar for å få tilgang til bildene digitalt, hmmm, dyrt ja men once in a lifetime, glad jeg ikke har 4 barn. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg