Celebrity Reflection, dag 3, 28.11.18, Cayman Island

 

      

I dag skulle vi legge til i George Town, Cayman Island men det var for lav fjøre, så vi måtte legge til på andre siden av øya. 

Vi hadde bestilt utflukt, svømme med delfiner. Hvis alt klaffer og jeg får lastet opp bilder, skal dere få møte Lucy i morgen. Det er jo ikke lov å ta bilder for de skal selge dem til oss dyrt. 50 dollar for et bilde eller 60 for alle digitalt, så 120 dollar for to personer. Bra det er en once in a life experience. 

 

  

   

 

 

Klart vann.

 

Aldri har jeg sett mer rotete oppstilling, busser og biler hulter til bulter. På andre steder bruker de å stå fint oppstilt ved siden av hverandre. 

 

 

 

Vi er buss 41 i dag. Vanligvis er de superorganisert de utfluktene, i dag var de ikke det, selv om det er fint å bare lene seg tilbake og la andre organisere for en, særlig når det blir forsinkelser. 

 

 

Mange rundkjøringer var julepyntet, ikke alt var liker fint.

 

Når vi kom til stranden var vi sultne for vi var oppe før klokka 6. Det er travelt å være cruiseturist hvis man vil se mer enn skipet. Man kan jo dra på tur på egen hånd. Mange drar nok på stranda.

For oss ble det altfor kaotisk på stranda. Det vrimlet av folk. Det var moro å sittegruppe betrakte menneskene som var der. Det var nesten som å gå rett inn i en amerikansk beachfilm. 

 

 

På veien hjem, kjørte vi gjennom George Town, for noen ville ikke tilbake på skipet enda. Her lå to store turistskip, Carnivsl og Norwegian Eric. De hadde visst fått parkere i byen, kanskje de kom litt senere.

  

Det er venstrekjøring her på øya, men det var bilder der sjåføren satt både på høyre og venstre side. 

 

 

 

Da er vi straks klar for å forlate Cayman Island. I morgen er det sjødag og jeg skal sove leeeeeenge.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg