Lisbeth Pettersen, La meg ikke huske

Lisbeth Pettersen, La meg ikke huske

Nina har hukommelsestap etter en bilulykke. 3 menn blir kidnappet og innesperret sammen, med begrenset med mat. Boken var for meg veldig spennende de første 200 sidene, men så dabbet interessen min.

Det ble for mye gjentagende bagateller om dobesøk, dusjing, te og kaffedrikking. Når tre menn er innesperret og ikke vet hvem som har buret dem inne og hvor lenge de blir værende der og om de sulter ihjel, eller om noen kommer og dreper dem, forventer jeg litt mer drama liksom, mer spenning.

Jeg synes det blir for lite spenning med Nina også, noen truer henne på livet, men hva skjer det så?

Jeg skal ikke røpe noe her, men jeg ble rett og slett uinteressert i om hovedpersonene ville overleve eller ei og det er ikke en god ting når man leser en bok.

Men ideen er kjempebra den, så kanskje det bare mangler litt regi og litt mer bearbeiding, så ville det vært en kjempespennende bok for meg.

 

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Juritzen som også har sponset boken

La meg ikke huske

Lisbeth Pettersen

KLIMAFORSKER NINA BERGER, 41 år, våkner på Ullevål sykehus med hukommelsestap etter en kollisjon. Når hun kommer hjem, finner hun leiligheten endevendt, men ingenting er stjålet.

Tre menn blir bedøvet, kidnappet og våkner opp innestengt i en kjeller. Christian Falchner og Georg Moen er finanstopper, Bjørn Gran er sjef for oljeselskapet Noroil.

Vil Nina få hukommelsen tilbake slik at hun kan stå opp mot det som truer henne? Vil de tre mennene i kjelleren bli reddet?

LA MEG IKKE HUSKE er en thriller med høyt spenningsnivå, en sterk kvinne og en truet maktelite. Denne thrilleren vil overraske deg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg