Chris Tvedt, Bevisets stilling

Chris Tvedt, Bevisets stilling

Wow hvor glad jeg er Mikael Brenne er tilbake. Først leste jeg Den som forvolder en annens død, og syntes den var kjempebra.

http://lillasjel.blogg.no/1535911489_chris_tvedt_den_som_forvolder_en_annens_dd.html

Deretter leser jeg Bevisets stilling og den er enda bedre. Den var nesten umulig å legge fra seg. Et spennende persongalleri, der alle kan være morderen.

For de som ikke har lest bøkene om advokat Mikael Brenne, anbefaler jeg å begynne fra starten av og lese alle.

Gang på gang, trodde jeg at jeg visste hvem som var morderen, til slutt var alle mistenkte, før bomben slo ned og hele plottet ble avslørt. Rett og slett en spennende krim, fint oppbygd og lettlest, uten blodige beskrivelser.

Etter å ha lest ferdig, er jeg enda mer spent på hvilken sak Mikael Brenne må ta med seg i retten neste gang

Chris Tvedt har også en serie om Edvart Matre, kriminaletterforsker. Jeg har lest de første to, tror jeg det er og de var ok, men Brenne er bedre. Synes nå jeg da.

 

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Gyldendal sine sider og de har også sponset denne boken.

https://www.gyldendal.no/Skjoennlitteratur/Krim-og-spenning/Bevisets-stilling

http://magasin.gyldendal.no/ingen-kommer-uskadd-fra-sin-egen-familie/

Da Magnus Sandtorv rømmer fra sikkerhetsavdelingen på et psykiatrisk sykehus i Bergen, går alarmen. Magnus er psykotisk og farlig. Han ble sperret inne fordi han på bestialsk vis drepte sin egen bror, og har truet med å drepe resten av familien. Politiet rykker ut, men da de kommer frem til familiegården, er det for sent. Både faren, moren og søsteren er myrdet med kaldt blod. Ingen er i tvil om hvem som er morderen, heller ikke advokat Mikael Brenne, som blir oppnevnt som forsvarer for Magnus. Selv om saken er både tragisk og grotesk, byr den ikke på mange juridiske utfordringer. Det er bare noen små, uvesentlige spørsmål som må avklares før saken kan få sin avslutning, tenker Mikael.

Men jo mer han spør, desto færre svar får han. Og når svarene omsider begynner å komme, blir det som skulle vært en enkel sak, til et innfløkt mareritt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg