Kristina Ohlsson, Syndflod

Reklame |

Kristina Ohlsson, Syndflod

Da har jeg lest den sjette boken om Frederika Bergmann og Alex Recht. Og enda en gang er det litt av et komplott Ohlsson har skrudd sammen. Det er ulidelig spennende, så spennende at jeg måtte tjuvtitte bittelitt bak i boken. Men den er så finurlig skrevet at jeg fikk ikke helt tak i hva som hadde skjedd da heller, så jeg måtte holdes på pinebenken hele boken igjennom.

Ohlsson skriver at dette er muligens siste boken om Frederika og Alex. Heldigvis kommer hun med nye bøker med nytt persongalleri. Jeg har enda ikke lest Lotus blues og Mios blues, de er i pocket, så de får være med på neste ferietur.  Jeg ser av omtalene at også de bøkene er godt likt.

Hvis det er noen som enda ikke har begynt på Kristina Ohlssons bøker, ja da er det bare å gå i gang. Hun er en av de krimforfatterne jeg liker best.

Den forrige boken jeg leste var Papirgutten:
http://lillasjel.blogg.no/1534092615_kristina_ohlsson_papirgutten.html

 

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Gyldendal. De har også sponset boken.

https://www.gyldendal.no/Forfattere/Ohlsson-Kristina

 

En mann blir funnet død i stolen sin foran peisen, skutt i brystet. Merkelig nok har han datterens giftering på lillefingeren. 

En annen mann bekjenner en synd i et brev til sin kone; han har kjørt på en kvinne og stoppet ikke for å hjelpe. 

Den tredje mannen leier et øde hus som egentlig er beregnet til å skjule mennesker på flukt, men han har noe helt annet i tankene.

Fredrika Bergman og Alex Recht ser en sammenheng mellom de ulike sakene og ledes inn i en etterforskning der gamle synder kommer til overflaten. En ukjent person legger igjen beskjeder til Alex, en som vil hjelpe dem på rett spor. Men hvem er den anonyme brevskriveren, og hvordan kan gjerningsmannen alltid ligge ett skritt foran?

Syndflod er den sjette kriminalromanen med Alex Recht og Fredrika Bergman.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg