Julie Cohen, Sammen

Reklame |

Julie Cohen, Sammen

Jeg er litt lei av bøker som hopper i tid. Det vil si i noen bøker passer det inn, når noen skal fortelle sin historie men det virker som om det er moderne å skrive på denne måten og ofte blir det brukt når det ikke passer.

I denne boken starter vi i nåtid og arbeider oss bakover og jeg liker det slett ikke.

Det skal avdukes hemmeligheter etterhvert og det blir jo det, men for meg skaper det irritasjon. I og med at jeg ikke kjenner historien, blir hele plottet dette å i fundere på hva som har skjedd tidligere. Mange vil kanskje synes det er spennende, men jeg blir en utålmodig leser. Dessuten liker jeg ikke denne type hemmeligheter, ikke bare en, men flere.

Dessuten virker slutten, eller skal jeg si begynnelsen, malplassert, for første side starter med at Robbie svømmer ut i sjøen til han drukner og det fordi harn har Alzheimer og er redd for å røpe hemmelighetene, men det lever jo flere andre personer som kjenner til hemmeligheten, så de er ikke trygg uansett.

I og med at dette skjer på første side i boken, føler jeg at jeg røper ikke så mye ved å si dette.

Ikke synes jeg boken er så bra skrevet heller. I perioder tenkte jeg at nå blir det bra, men  så dabbet det av igjen og på slutten kjedet jeg meg veldig og ville bare bli ferdig. Det var mye romantikk på slutten og jeg kjeder meg jo lett ved for mye hjerte, smerte. Den lette romantiske biten passet heller ikke til de alvorlige temaene som blir tatt opp i boken, synes jeg.

Beklager Julie Cohen, det er helt sikkert mange andre som vil like boken din mer enn jeg gjør.

Jeg ser den har mange utmerkelser og slik er det ofte med det jeg ikke liker, så for all del, les den selv, det kan være dere synes den er helt topp.

Jeg legger ved en link til Beathes bokhjerte for hun har en bredere anmeldelse enn meg og hun hadde terningkast 5 til deler av boken.

https://beathesbokhjerte.no/2018/07/27/sammen-av-julie-cohen/

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Bazar sine sider og de har også sponset boken.

https://www.bazarforlag.no/_sammen-julie-cohen-9788280877901

En stor kjærlighetsroman, eller en roman om stor kjærlighet? Det er det opp til leseren å bestemme.

En morgen som virker som en hvilken som helst annen, våkner Robbie med kona Emily sovende ved siden av seg. Han står opp og kler på seg, lager kaffe, mater hunden ? akkurat slik han pleier å gjøre. Men så legger han et brev på nattbordet til Emily og gjør noe som kommer til å få hennes verden til å falle i grus.
Etter hvert som vi beveger oss bakover i historien til 1962, blir Robbies handlinger mer forståelige og vi oppdager historien til et par med en forferdelig hemmelig ? en hemmelighet de vil gjøre absolutt alt for å beskytte.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg