Ensomme hjerter og hjemløse hunder, Lucy Dillon

Ensomme hjerter og hjemløse hunder, Lucy Dillon

Dette er en bok for et stort publikum av damer. Det er en romantisk bok, rett og slett en god gammeldags, romantisk fortelling. Det er veldig mange romaner for tiden som handler om noen som arver et hus. Slik er det her også. Rachel arver et hus etter sin tante. Hun har nettopp brutt med kjæresten og er uten jobb og ganske så rotløs. Ikke bare arver hun huset, men hun arver også en kennel for omplasseringshunder, samt tantens egen hund, Gem. Rachel er slett ikke vant til hunder, så det blir en brå overgang fra en trendy prjobb i byen til en flokk med hjemløse hunder.

I starten fikk jeg ikke helt noe følelse med boken. Vi følger flere personer samtidig og jeg tenkte helledussan for et rot. Men så flettes historiene sammen og jeg begynner å kose meg. Det er dette at man må bli kjent med personene på et vis. Det ble derfor en kosebok for meg dette, ren og skjær avslappende underholdning. Jeg ser for meg at det kan bli en fin, romantisk film ut av denne historien.  Selv om den er romantisk, er det ikke bare rosenrødt. Boken favner også helt hverdagslige utfordringer, ikke bare henført lykke. Akkurat det likte jeg godt. Anbefales for alle som liker avslappende bøker, kun til kos.

 

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Bazar forlag som også har sponset boken.

https://www.bazarforlag.no/_ensomme-hjerter-og-hjeml%C3%B8se-hunder-lucy-dillon-9788202566685

På kort tid klarer Rachel Fielding å miste sin glamorøse pr-jobb, attraktive kjæreste og sin trendy leilighet i London sentrum for så å få en uventet beskjed om at hun har arvet sin tantes hus på landet, hennes border collie og en kennel full av hjemløse hunder. Til tross for at hun ikke er noe hundemenneske flytter hun ut til tantens hus på den engelske landsbygda og tar utfordringen med å drive kennelen videre i sin salige tantes ånd. Men det viser seg at det ikke bare er de hjemløse hundene som trenger hjelp…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg