Treningsøkt

Fredag tok vi en taxi til Sjømannskirken i Arguineguin for å møte flere med samme etternavn som oss. Der spiste vi vaffel og skravlet og koste oss før vi tok bussen hjem på ettermiddagen.  

Vi fant derfor ut at det var på tide med en treningsøkt så vi ville gå til Puerto Rico på kinesisk buffet. 8,95 euro, stort utvalg og man spiser så mye man vil. 

Vi la avgårde i friskt tempo oppover bakkene. Det er litt stigning i starten. 300 m fra hotellet og ned hit og vi er klar for 1100 m til strandpromenaden i Puerto Rico. 

Det er ikke akkurat så grønt og friskt på Gran Canaria men på Amadores er det en del beplantet. 

  Jeg forserte bakkene uten pause og pustet lettet når det ble litt nedoverbakke. 

Det er veldig fint å gå denne promenaden.

Jeg var litt heldig for midtveis møtte vi to av de med samme etternavn. De hadde tatt båten fra Arguineguin til Puerto Rico og skulle nå gå til Playa la Cura. Av ren høflighet kastet jeg meg ned på kanten og pustet litt på. Inni meg takket jeg for muligheten til en pause. Ikke for det, jeg tar pause så ofte jeg vil, men nå kunne jeg jo legge skylden på noen andre. Treneren var jo storfornøyd med å møte likesinnede han hadde vokst opp sammen med, så han fant det naturlig med en stopp. 

Bratt ned, huttetu

Et sted er det trapp ned men stien er stengt, tross skilt med fare for steinsprang, er det de som går ned dit og bader fra klippene. 

Havnen i Puerto Rico. 

Enda er det et stykke å gå for vi skal helt bort til kjøpesenteret. 

Vi hadde kun gått den nedre veien, men i dag kortet vi inn noen meter og gikk litt høyere oppe og da ble det fin utsikt. 

På veien fant jeg nå denne lille perlen så jeg fikk sukke litt henført i kveld også. 

Det hører imidlertid med til historien at jeg sukket ikke henført når jeg spiste meg så stappmett at jeg kreket meg  til taxien og ble kjørt til døra der jeg veltet med ned på senga med boka mi, ute av stand til å røre på en finger.

Takk for i dag sa jeg til treneren.

Jeg må også tilføye at det er jeg som legger opp treningsplanen hver dag. Treneren er nok med fordi han og jeg hører sammen i både gode og vonde dager. 

10 kommentarer

Siste innlegg