Alt vi vil beholde, Kerry Lonsdale

Feelgood er en sjanger som selger bra. Jeg ser også på anmeldelsene mine at svært mange liker denne typen bøker, lett underholdning.

Det er viktig at folk leser, hva de leser er helt opp til hver enkelt. Seriebøkene er jo også veldig populære selv om de nok er de dyreste bøkene man får i handelen. Noen få sider for 90 kr, det blir dyrt før man er ferdig med serien. Bibliotekene har ofte en del serier til utlån, det er fint.

Hvis man liker lett underholdning kan man ofte finne feelgood bøker på salg hos bokhandlere og i andre butikker og kiosker.

Den jeg har lest denne gangen heter Alt vi vil beholde. En helt grei bok om Aimee som skal gifte seg men på bryllupsdagen blir det begravelse av brudgommen istedetfor, for James, som hun skal gifte seg med, har forulykket i en båtulykke. Hun har derimot ikke fått se den døde kroppen, som i boken blir omtalt som liket, noe jeg reagerer på, for hvem kaller vel den døde kroppen til sin kjære for liket.

Men slik starter dog boken og Aimee må finne fotfestet igjen så hun starter sin egen restaurant. Dette bruker da forfatteren 200 sider på før Aimee begynner for alvor å fundere på om James er død eller levende. Det blir en uventet slutt, tror ikke noen vil gjette seg til den slutten.

Men at det er en bok jeg vil huske, nei, desverre, den ble noget kjedelig for meg. Helt grei for lett underholdning, men den er nr 1 på kindle, så det er nok mange som liker den.
 

 

Boken er sponset av Bastion og bilde og tekst er hentet fra deres side som du finner her:
http://bastion.no/

Kokken Aimee har oppskriften på det perfekte liv: hun skal gifte seg med sin barndomskjæreste, James, og kjøpe foreldrenes restaurant. Men livet tar raskt en forferdelig vending når James sporløst forsvinner i en båtulykke.

Mens Aimee kjemper for å gjenvinne livet sitt, dykker hun dypere ned i James dramatiske  forsvinning. Det hun oppdager er et hav av hemmeligheter. Og like under overflaten er en sannhet som kan sette Aimee fri ? eller knuse henne for alltid ?

Kerry Lonsdale har skrevet en medrivende historie full av uventede vendinger, om kjærlighet, tap og ikke minst, det vi er villige til å gjøre for å beskytte oss selv.

Da anbefaler jeg heller Her, nå, alltid av Catherine Isaac

http://lillasjel.blogg.no/1506707574_catherine_isaac_her_n_alltid.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg