Hjertelig andesalat

I dag var det løksuppe her på dagtid. Fint å ha litt enkel mat på lørdag. Jeg hadde lyst på noe lett og fresht til kvelds. 

Derfor lagde jeg noe jeg hadde på en tapaskveld. And, anrettet på hjertesalatblader.

Andebryst, 2 stk. Jeg fjernet skinnet, vakumerte filetene, 58 grader 3 timer 

Skinnet klipte jeg i strimler med en saks og stekte de i olje.

http://lillasjel.blogg.no/1385990951_ofte_er_det_nok_at_no.html

Jeg brukte agurk, tomat, vårløk, granateple, broccoli og hoisinsausc. 

Hjertesalat som har fått bade i isvann en stund. Tørk av de på papir, det glemte jeg.

Kjøttet var mykt, mørt og nydelig.

Så var der bare å dandere og slafse i seg. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg