I dag var det løksuppe her på dagtid. Fint å ha litt enkel mat på lørdag. Jeg hadde lyst på noe lett og fresht til kvelds.
Derfor lagde jeg noe jeg hadde på en tapaskveld. And, anrettet på hjertesalatblader.
Andebryst, 2 stk. Jeg fjernet skinnet, vakumerte filetene, 58 grader 3 timer
Skinnet klipte jeg i strimler med en saks og stekte de i olje.
http://lillasjel.blogg.no/1385990951_ofte_er_det_nok_at_no.html
Jeg brukte agurk, tomat, vårløk, granateple, broccoli og hoisinsausc.

Hjertesalat som har fått bade i isvann en stund. Tørk av de på papir, det glemte jeg.
Kjøttet var mykt, mørt og nydelig.
Så var der bare å dandere og slafse i seg.
Det så da jammen fristende ut! Flink du!
Lettvint og godt
natheless: