Som et billedteppe

Jeg har hatt et par blogginnlegg i det siste med litt annerledes tanker

Tanker vi ikke helt bestandig tror på

Det første var når jeg blogget om hvordan vi påvirker andre mennesker

http://lillasjel.blogg.no/1421481959_n_kan_vi_ikke_stikke_.html

Selv om vi ikke møter dem face to face

Vi påvirker dem via energiene vi sender ut

Tanker går på frekvenser

De gode tankene har høy frekvens og løser opp de som går på lavere frekvens

 

 

Stor var forbauselsen da denne artikkelen dukket opp foran øynene mine

Den bekrefter mange av de tankene jeg hadde

Det er ingen ny artikkel, men ny for meg

Den kom akkurat til rett tid siden dette er noe jeg tenker på for tiden

http://www.numerologensverden.no/folelser-er-frekvenser/

 

Sitater fra artikkelen:

Tankene påvirker følelsene, og ved å være på vakt, kan du korrigere eller sende vekk negative tankeformer (frekvenser).

Kjennetegn på lavfrekvente energier er følelser som frykt, angst, stress, sinne, misunnelse, sjalusi, fordømmelse, bekymringer, skyldfølelser, depresjoner og mentale sykdommer. Dette er innlærte følelsesmessige lavfrekvente reaksjonsmønstre som aktiveres i gitte situasjoner.

Sjelens frekvens er hurtig og kan kjennes igjen i følelser som kjærlighet, forhold til det uendelige, det stille tomrom, tålmodighet, sympati, empati, godhet, tilgivelse, ikke-innblanding, sjenerøsitet og takknemlighet, i følelsen av tilknytning fremfor atskilthet og en gledefølelse.

En av de viktigste ting med våre oppdrag på jorden er å tørre å ta ansvar for egne følelser. Emosjonell intelligens er en verdifull egenskap og en avgjørende nøkkel til åndelig utvikling.

Våre følelser og overbevisninger sender hele tiden ut frekvenser som tiltrekker  eller støter fra seg hendelser. Føler du deg trygg på seg selv og verden rundt deg, vil frekvensen du sender ut lede deg til en tilsvarende erfaring.

Enormt mye energi brukes for å blokkere følelsesmessige minner, og fornektelse av følelser skaper over tid blokkeringer og sykdommer. Man blir følelsesmessig nummen og mistenkeliggjør egne følelser.

Dette fører til at man stenger for følelseskroppens intelligens og det blir umulig å vite hva man egentlig vil i livet, fordi det er følelser som bærer denne viktige informasjonen. Følelser er frekvenser, og sjelens frekvens er hurtig og kan kjennes igjen i følelser som kjærlighet, glede og følelsen av tilknytning fremfor atskilthet og frykt.

Dr. Hawkins mener negativiteten i jordens befolkning ville ha ført til selvutslettelse om det ikke hadde vært for at det finnes mennesker på jorden som vibrerer på et høyere nivå som utligner den negative effekt i folkemassene.

OPTIMISME ? Om en person klarer å leve og vibrere på optimismens energi og går bevisst inn for ikke å kritisere andre vil  utligne negativiteten hos 90 000 mennesker på  lavere vibrasjonsnivåer.

KJÆRLIGHET – Om en person klarer å leve og vibrere på kjærlighetens energi og ærer alt liv, vil  utligne negativiteten hos 750 000 mennesker på  lavere vibrasjonsnivåer.

OPPLYSTHET – Om en person klarer å leve og vibrere på opplysthetens fredelige energi vil det utligne negativiteten hos 10 millioner mennesker på  lavere vibrasjonsnivåer.

Det andre innlegget mitt var om reinkarnasjon. Jeg er usikker på om vi lever flere liv  og hvis vi lever flere liv, tror ikke på karma. Jeg tror ikke på  at vi blir straffet for noe vi har gjort i tidligere liv. Jeg tror sjelen vår blir til i det vi fødes. Vi kommer fra rent lys og ren kjærlighet og går dit igjen.

http://lillasjel.blogg.no/1421754629_sre_nye_tanker_dukker.html

Etter å ha skrevet det innlegget fikk jeg tips om en bok. Døden gav meg livet av Anita Moorjani. Hun er født i en hinduistisk familie som tror på reinkarnasjon og karma. Hun fikk kreft og var så syk at organene hennes sviktet. På dødsleiet hadde hun store åndelige opplevelser. Hun kom tilbake til livet, ble helt frisk og kunne fortelle om stor kjærlighet.

 

 

Sitat fra boken:

Etter alle disse årene innså jeg at det eneste jeg noengang behøvde å gjøre, var å være meg selv, uten å fordømme eller føle at det var noe galt med meg. På samme tid forstod jeg at kjernen, essensen vår, består av ren kjærlighet. Vi er ren kjærlighet – hver og en av oss. Hvordan kunne vi ikke være det hvis vi kommer fra helheten og vender tilbake til den?Jeg visste at det å forstå dette, betydde aldri å være redd for den vi er. Derfor er det å være kjærlighet og være vårt sanne jeg samme sak.

Idet jeg opplevde min største åpenbaring, føltes det som om lynet slo ned. Jeg forstod av ved bare å være den kjærligheten jeg virkellig er , ville jeg helbrede både meg selv og andre. Jeg hadde aldri skjønt dette før, men likevel virket det så innlysende. Hvis vi alle er ett, er fasetter av den samme helheten ,som er uforbeholden kjærlighet, da er det selvfølgleig slik at det er kjærlighet vi er. Jeg visste at dette faktisk var livets eneste formål: Å være oss selv, leve ut vår egen sannhet og være den kjærligheten vi er

 

 

http://lillasjel.blogg.no/1420609075_07012015.html

http://lillasjel.blogg.no/1420207531_ikke_vr_snill_for__fl.html

Nå føler jeg at tankene og alt jeg har lært denne høsten, faller mer og mer på plass

Det har vært litt av et pensum

Jeg har lært at jeg er medskaper

Er jeg lav i energifrekvens,drar jeg på meg mer negativitet

Tilsvarende når jeg er oppe i frekvens, da tiltrekker jeg med det gode

På den måten kan en selv være med og skape gode situasjoner

Det er loven om tiltrekning

Vi tiltrekker oss det vi har fokus på

Jeg har og fått vist hvor mange negative tanker jeg produserer i løpet av en dag

Jeg jobber nå bevisst for å snu dette

http://lillasjel.blogg.no/1417526941_hvorfor_er_jeg_negati.html

http://lillasjel.blogg.no/1414405246_kunsten__vre_den_man_.html

 

 

Livet er et billedteppe

Vevd sammen av tråder i alle farger

Livene våre er flettet sammen

Jeg er ihvertfall ikke lenger i tvil om en sak

Det å jobbe med å skape positivitet og glede for kroppen, det er gull verd

På den måten er vi medskapere til et godt liv

Ikke bare for oss selv, men også for de rundt oss

Og alle andre i verden

Takk for at du leser mine ord

I dag

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg