KYLLINGLÅR MED ROTGRØNNSAKER PÅ RØMMEN

Hva har vi igjen av rotgrønnsaker i dag da skal tro. Når jeg først kjøper, blir det gjerne flere dager i løpet av en ukes tid, servert ulike versjoner, for å bruke opp det jeg har.

I dag er det jordskokk, søtpotet, sellerirot og pastinakk

Vi tar med litt purreløk

Og noen poteter

Vi har igjen en skål rømmedressing fra helgas pizza. Den består av en boks rømme, en dasj majones, 2-3 fedd hvitløk, salt og pepper og den anbefales.

Vi rører rømmen inn sammen med potet og grønnsaker

Stekes sammen med noen kyllinglår som er drysset med olje og krydret

ca 200 grader 30-40 minutter

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

6 kommentarer

Siste innlegg