SVINESTEIKRESTER I ROTETE SELSKAP

Jeg arvet en halv svinesteik fra morsdagsmiddagen hos min sønn og svigerdatter. Jeg tok godt vare på den en stund, men til slutt kastet jeg den i ovnen sammen med diverse grønnsaker

Poteter, rødløk, søtpotet, paprika, pastinakk og persillerot, kuttes, blandes og inn i ovnen, 200 grader,  ca 30min

Siste ti minuttene blander jeg inn svinesteiken i biter
Serverte med bernaisesaus og det ble så godt at fatet ble  tomt før jeg fikk foreviget det

Anbefales

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg