Jeg arvet en halv svinesteik fra morsdagsmiddagen hos min sønn og svigerdatter. Jeg tok godt vare på den en stund, men til slutt kastet jeg den i ovnen sammen med diverse grønnsaker
Poteter, rødløk, søtpotet, paprika, pastinakk og persillerot, kuttes, blandes og inn i ovnen, 200 grader, ca 30min
Siste ti minuttene blander jeg inn svinesteiken i biter
Serverte med bernaisesaus og det ble så godt at fatet ble tomt før jeg fikk foreviget det
Anbefales
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Det var en deilig rett med et herlig navn 😀 Hi-hi. Her blir det fiskekaker og spaghetti i dag 🙂 med reven gulrot til 🙂
frodith: Her ble det takeaway fra Kinarestauranten i dag:)