NAKKEKOTELETTER IKLEDD RØDT OG GRØNT

Jeg digger mat som kan hives inn i ovnen. Tuppervareformen min brukes hyppig.

Nakkekoteletter brunes lett på pannen og krydres

I dag går vi grønt og rødt, avocado, broccoli, spinat og rød paprika og noen champignon

Og litt auberginer, liker å surre dem litt først

Alt det sunne opp i tupperwarem

Er så sunt, at det tyter ut gjennom ørene

Amadinepoteter, går også inn i ovnen

Koteletter på toppen. Broccolien kan med fordel has i litt senere enn resten, blir litt overkokt

175 grader ca 30 minutter, både for kjøtt og poteter

Det ble godt i dag og:)

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

 

4 kommentarer
    1. Det er skikkelig godt, og så føles man seg sunn og flink. Jeg laget grønnsaker og koteletter i ovnen forrige uke. Hadde poteter kuttet i båter, gulrøtter og rødløk (og diverse krydder) 20 minutter i ovnen på 175 grader, imens stekte jeg kotellettene litt i pannen først, litt på hver side. Så la jeg de på toppen av grønnsakene og potetene og ventet enda 20 minutter. Smakte HERLIG! Og så er det så lettvint når alt er i en form, og man har benken fri for gryter, panner og rot før middagen er klar.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg