TAHVAMANHARSUPPE

Jeg er glad i supper og bruker det ofte som mellommåltid.

Da åpner jeg kjøleskapet og tar hva jeg har

Champignon, gul paprika, løk, gulrot, søtpotet og litt sellerirot, pastinakk og persillerot

Litt spansk spekepølse setter god smak

Surr grønnsakene litt i smør eller olje, ha i spekepølsen, rør inn mel og spe med et par dl fløte og resten vann

Kjempegodt ble det, og hjemmebakt flatbrød, det er godt det:)

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

5 kommentarer

Siste innlegg