FALUKORV INVITERT PÅ ROTGRØNNSAKTREFF

Det er blitt så populært å bake rotgrønnsaker i ovnen og det måtte jeg prøve

Først skrellet jeg poteter

Jeg delte dem i båter, hadde dem i en ildfast form, tømte på olivenolje og krydret med salt og pepper.

Inn i ovnen 200 grader 10 minutter

Pastinakk, persillerot, sellerirot, søtpotet og løk, deles i båter og strimler

blandes sammen med potetene, som allerede har stekt 10 min. Stekes 30 min til

Krydrer med salt og pepperblanding

Jeg kokte også Quinea frø, som jeg blandet inn helt til slutt, da det er veldig sunt og de trekker til seg smak fra resten av maten og blir gode

Jeg hadde en falukorv som jeg delte i skiver og surret litt i pannen, kunne også hatt  pølsene sammen med grønnsakene de siste minuttene.

Dette ble usedvanlig godt, og skal gjentas.

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

 

2 kommentarer
    1. Falukorv er kjempedeilig 🙂 Godt å steke med mos til også 🙂 Og det der så deilig ut. Mye godt når det nærmer seg lunsjtid her, tror jeg må spise litt tidlig i dag 😀 Ha en fin dag 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg