VORSPIEL PÅ TENERIFE

Siste uka i januar var vi på Playa las Americas på Tenerife. Vi var fire par. Vi bodde på et hotell som het La Pinta. Vi fikk først et rom i underetasjen og der luktet det mugg og fuktig kjeller. Det luktet av klærne våre og sengklærne var fuktig, skrekk og gru. Vi klagde og fikk rom to etasjer lenger opp med to soverom og to bad, dobbel balkong og solsenger og hadde ikke lenger noe å klage over. Ja, det var meg og gubben som bodde der.

Før vi gikk ut og spiste om kveldene, hadde vi et lite vorspiel på balkongen. Da var det godt med et glass sprudlevann, dog av rimelig type men helt ok. I Spania koster en flaske sprudlende vin ca 3 euro, og det er jo en helt ok pris:) Den rosa cavaen var kjøpt på flyet.

Vi skulle spise litt senere den kvelden og defor passet det godt med noen enkle kanapeer å overaske gjestene med. Spansk Manchego, Serranoskinke, Salchiconpølse, cherrytomater og oliven, på loff. Kjempeenkelt og godt.

Skål 🙂

Etter vorspiel gikk vi til en Restaurant som heter Miguel Angel. Vi hadde fått anbefalt denne restauranten for de har god mat, ala carte, og god service. Og det fikk vi.

Det var kinesisk nyttår akkurat den dagen og vi ble påspandert sprudlevann

Jeg og gubben var også tilbake dit sammen med søskenbarnet mitt. Det var hun som hadde anbefalt denne restauranten. Da hadde de pyntet med ballonger

Som dessert fikk vi kake som mannen hennes hadde bakt til oss. Hyggelige kvelder sammen med gode venner og late dager i solen, stor lykke:)

8 kommentarer
  1. Så flott dere fikk byttet rom :-). Det så herlig ut der…og for noen vakre bilder <3 Jeg ble så glad over å se dem alle, at jeg er nødt til å se dem en gang til <3
   Deilig med ferieminner...de varer evig <3 Ha en nydelig fredag <3

  2. passion4lifeandtravel: Ja, jeg ble tett i bringen av kjellerluften, hadde ikke kunnet bo der, så heldigvis. Det var et firestjerners hotell, men ikke mye fire stjerner der nede nei. Ellers var hotellet helt ok, ikke noe mer enn det, og ikke noe som blir bestilt flere ganger. Men turen var deilig og jeg har lyst til å reise igjen. Trives godt på Playa las Americas, men neste gang vil jeg mer mot Los Cristianos. Nå er det nedtelling til cruise igjen 😀

  3. Æsj, fuktig kjeller og mugglukt er ikke hva man betaler for, så jammen var det bra dere fikk byttet rom. Og det nye hadde jo super beliggenhet. Sol og varme er balsam for sjelen, og sammen med venner blir det helt supert!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg