Kyllinglår er god og rimelig mat
. Krydre de med ditt favorittkrydder. Jeg bruker gjerne karri og paprika, eller grillkrydder, salt og pepper. Her er det bare å la fantasien får fritt spillerom. Har du tid kan du marinere dem kvelden før eller om morgenen og la de ligge og godgjøre seg i kjøleskapet
Ta de grønnsakene du liker, her champignon, purreløk, paprika, hvitløk, litt chili og tomat
Grønnsakene på bunnen, kyllinglårene på toppen. Stekes 200 grader i 20 min, snu lårene og stek i 20-25 min til. Sjekk om de er stekt, rå kylling vil vi ikke ha
Kok ris mens kyllingen godgjør seg i ovnen
Klar ferdig gå, spis
https://www.facebook.com/Lillasjel
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Hørtes godt ut. Idag skal jeg lage en svine gryte. Mye det samme av grønsaker ser jeg.:)
Å, ble bare så sulten…det ser kjempegodt ut <3
inneuteferdig: Ja, det meste jeg lager , er sånn ta hva du har. I dag hadde vi hjemmelagde kjøttkaker ,det er snaddermat
passion4lifeandtravel: Som vanlig her i huset, enkelt:)
så deilig ut 🙂 Jeg elsker kylling! Bruker det til ALT. Men mest fileter, av latskapshensyn 😀
frodith: 🙂
Det så virkelig godt ut 🙂 Kylling er mye brukt her i huset, kan jo tilberedes til det uendelige. Er kjempegodt
Lisbeth Pedersen: Ja, enkelt og godt, jeg liker best lårene for de blir så saftige