KYLLINGLÅR I OVNSFORM

Kyllinglår er god og rimelig mat

. Krydre de med ditt favorittkrydder. Jeg bruker gjerne karri og paprika, eller grillkrydder, salt og pepper. Her er det bare å la fantasien får fritt spillerom. Har du tid kan du marinere dem kvelden før eller om morgenen og la de ligge og godgjøre seg i kjøleskapet

Ta de grønnsakene du liker, her champignon, purreløk, paprika, hvitløk, litt chili og tomat

Grønnsakene på bunnen, kyllinglårene på toppen. Stekes 200 grader i 20 min, snu lårene og stek i 20-25 min til. Sjekk om de er stekt, rå kylling vil vi ikke ha

Kok ris mens kyllingen godgjør seg i ovnen

Klar ferdig gå, spis

https://www.facebook.com/Lillasjel

 Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

www.facebook.com/Lillasjel

 

8 kommentarer

Siste innlegg