Ferdig strimlet svinekjøtt, paprika, løk, champignon, hvitløk , squash og en liten chili eller to
Youghurt, creme fraiche eller en fløteskvett
Sett risen til koking
Kjøttet surres og tas så ut av pannen
Mens kjøttet surrer, hakker vi opp grønnsakene
Surr grønnsakene et par minutter før du har kjøttet tilbake i pannen
Ha i et par ss creme fraiche, fløte eller rømmme og la surre ca 5 minutter
Hiv innpå
Det blir nok mange repriser i denne matbloggen, for sånn lager jeg veldig mange middager
Jeg bare varierer ingrediensene ettersom hva hodet finner på
Klikke gjerne liker inne på min facebookside: https://www.facebook.com/Lillasjel
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg