PANERT TORSKEFILET

Barnebarnet på 4 år har funnet ut at han elsker fiskepinner

Hjemmelagd panert fisk lager vi mens potetene koker

Tørk av fisken med et papir og ta ut bein

Vi vender dem så i hvetemel,deretter egg og så brødrasp til slutt

Vi krydrer med salt og pepper

Stekes gyldne på begge sider

Stek løk

Raspet gulrøtter hvis det er ønskelig. Vi bruker og smeltet smør

Enkelt å lage og nam så godt:)

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

Lillasjel Følg Lillasjel på facebook: https://www.facebook.com/Lillasjel

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg