Wok, kylling og nudler

 

Wok, kylling og nudler.

Inspirert av bloggen Alt asiatisk

https://www.altasiatisk.no/2021/12/stekte-nudler-med-kylling-og-gronnsaker/

Som dere vet, liker jeg å kjøpe mat som går ut  dato.

Jeg fikk middagsbooking til klokken 18.00 så jeg måtte dukke ned i fryseren.

Jeg tok opp 2 pk kyllingstrimler, 450 gr, a kr 34,50

I skuffen lå en pakke eggnudler.

I en annen skuffe en boks bambusskudd og en boks bønnespirer?

Det må sies, som dere kanskje har forstått, at jeg har bestandig et bra utvalg i skuffer og skap.

Jeg liker å fylle opp, for da kan jeg lage mat uten å måtte planlegge handel.

 

 

Kjøttet marineres i 2 ss olje, 2 ss østerssaus, 2 ss maisenna, ca 15 min eller mer.

 

Kjøttet stekes i to omganger.

 

Jeg kutter 4 fedd hvitløk og 2 chili.

Surres sammen med kjøttet.

Jeg kuttet 1,5 paprika og 3 vårløk, som jeg hadde i sammen med kjøttet.

Samtidig kokte jeg  1 pk eggnudler 2 minutt, noen broccolibiter 1 minutt

 

 

Jeg blandet saus.

2 ss soyasaus, 2 ss søt soyasaus, 2 ss sesamolje, 1 ts salt, 1/2 pepper, 2 ss østerssaus, 2 ss sukker, 1 kyllingbuljongterning

 

Jeg blander nudler og broccoli, sammen med kjøttet og bambusskudd og bønnespirer.

Lokk på og får godgjøre seg 5-10 min.

Det ble veldig godt.


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg