Wok, kylling og nudler

 

Wok, kylling og nudler.

Inspirert av bloggen Alt asiatisk

https://www.altasiatisk.no/2021/12/stekte-nudler-med-kylling-og-gronnsaker/

Som dere vet, liker jeg å kjøpe mat som går ut  dato.

Jeg fikk middagsbooking til klokken 18.00 så jeg måtte dukke ned i fryseren.

Jeg tok opp 2 pk kyllingstrimler, 450 gr, a kr 34,50

I skuffen lå en pakke eggnudler.

I en annen skuffe en boks bambusskudd og en boks bønnespirer?

Det må sies, som dere kanskje har forstått, at jeg har bestandig et bra utvalg i skuffer og skap.

Jeg liker å fylle opp, for da kan jeg lage mat uten å måtte planlegge handel.

 

 

Kjøttet marineres i 2 ss olje, 2 ss østerssaus, 2 ss maisenna, ca 15 min eller mer.

 

Kjøttet stekes i to omganger.

 

Jeg kutter 4 fedd hvitløk og 2 chili.

Surres sammen med kjøttet.

Jeg kuttet 1,5 paprika og 3 vårløk, som jeg hadde i sammen med kjøttet.

Samtidig kokte jeg  1 pk eggnudler 2 minutt, noen broccolibiter 1 minutt

 

 

Jeg blandet saus.

2 ss soyasaus, 2 ss søt soyasaus, 2 ss sesamolje, 1 ts salt, 1/2 pepper, 2 ss østerssaus, 2 ss sukker, 1 kyllingbuljongterning

 

Jeg blander nudler og broccoli, sammen med kjøttet og bambusskudd og bønnespirer.

Lokk på og får godgjøre seg 5-10 min.

Det ble veldig godt.


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg