Jeg fikk god middag i dag.
Men helt fornøyd med kokken, var jeg ikke.
Dette er jo enkel mat å lage, så det burde vært perfekt.
Jeg spurte kokken om hva som hadde skjedde.
Jo, først ble 2 små gulrøtter, gul type, 2 nyløk og 3 minipoteter, delt og surret i smør, salt og pepper.
Så langt høres det fornuftig ut.
Men den kokken greier ikke å beherske seg.
Det ble ikke bare spisskål, men også litt radicchio, persille og rosa stangselleri.
Heldigvis kom jeg inn på kjøkkenet i det hen fant frem grønnkålen også.
Jeg ropte STOPP, hva gjør du, ikke mer nå.
Det grønne ble lagt oppå potetene, gulrøttene og løken, for de tar litt tid før de ble ferdig.
Etter noen minutter, ble fisken lagt på toppen.
Jeg kan ikke vise dere hvordan det ble servert, for det ble sensurert.
Igjen måtte jeg ta kokken en skrape og si, du var klar over at dette var frossenfisk?
Du skulle tørket den med papir, så stekt den alene på panna et minutt på hver side.
Dessuten har jeg en mistanke om at du glemte hele greia, så det ble litt overkokt?
Du kunne også droppet det grønne, hatt bare potet, gulrøtter, løk og spisskål.
Jeg ser kokken blir litt flau og nikker beklemt.
Jeg hører hen mumle om at skal gjøre det neste gang.
Bra det var godt likevel da.
jeg er av den som gjerne har mye grønt på maten ,men fisken hadde sikkert vært bedre om den fikk en runde på panna alene først ja :=) ellers hørtes dette meget godt ut
Fisk fra Løvoll. Var veldig bløt, så ja. Små justeringer