Sushi med crabsticks og scampi

Jeg  ble inspirert av kokeboken  Elisabeth Le, Alt asiatisk 2 der hun blandet hun  crabsticks og tempura scampi.

Denne gangen brukte jeg hele noriarket og da var det mye enklere enn når jeg deler de i to.

 

Men de blir jo veldig store, så man må ha tynne skiver. Denne type rogn gidder jeg ikke kjøpe flere ganger. Det kostet kr 90,- for et lite beger og jeg synes den vanlige lodderognen på Rema er både bedre og billigere.

 

crabsticks, scampi, som ble dyppet i røre og frityrstekt.

Jeg lagde chili/hvitløksmajones. I den blandet jeg litt paprika og rødløk.

Mango, litt salat, avocado og litt sjøgress til pynt

 

Enda er jeg ikke fornøyd,  for jeg får ikke helt dreisen på risen. Denne gangen ble den litt bløt. Neste gang skal jeg prøve en annen type ris, kjøpt på asiabutikk.

Men det var godt når man får på wasabi, ingefær og soyasaus. Skal tro når jeg blir helt fornøyd?

 

Nå har jeg sendt gubben avsted på jobb igjen og jeg kan spise restene helt alene,

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg