Stekte kyllingstrimler med delikatessepoteter


I dag testet jeg de små delikassepotetene.

Bra grønnsak-kassene gir meg motivasjon til å lage meg middag.

Her en dag hadde jeg en boks pasta med biff, en rest fra fryseren og det var triste saker.

Oppvarmet mat i mikroen blir sjelden tipp topp.

Jeg hadde panerte kyllingbryst her forleden.

Da tok jeg av indrefileten, den biten som henger litt løst.

Den er litt i veien når man panerer.

Disse restene plukket jeg nå frem fra fryseren.

Jeg delte 1 sopp, 3 småpaprika( akkurat nå kr 10, for en pose på Rema), persille, en chili, en vårløk, litt grønnkål

Olje, salt og pepper


Så la jeg kyllingen på topp. Salt, pepper, kitchn potetkrydder.

Ca 8 min 200 grader, snus 7 min til. Tiden kan variere.

 

Pesto, salt, pepper. Så sier hodet, ha i noen cherrytomater i biter. Det var lurt.


Snadder det der. Ca 7 min, snus litt 6 min til, 200 grader.

Egentlig kunne jeg bare hatt de i sammen med kylling og grønnsaker, tror jeg.

 

 


Med potetene på toppen, ble det kjempegodt. Og for mye. Resten skal jeg bruke i en baguett jeg fikk i går, i Toogoodtogo-pakke.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg