Spekeskinke prøver å bli grønn


Når vi skulle på ferie, hadde vi en åpnet pakke spekeskinke.

Den la jeg i fryseren så, den ikke skulle bli ødelagt.

Nå så jeg at den begynte å tørke og fant ut at den måtte brukes.

Jeg fikk også noe asparges på Rema for de kunne ikke selge den for noe av den, begynte å bli myk.

Jeg plukket ut det som kunne brukes.

Først surret jeg en purreløk, en champignon og en stengel rosa stangselleri.

Grønnsak-kasse nummer 9

Så har jeg i litt mel og sper med fløte og vann.

 

Broccoli kuttes i buketter, asparges i biter, skinken skjæres i strimler.

Ikke ha på salt, for skinken er salt. Men pepper er fint.

Så har jeg dette i sausen, lar de koke noen få minutter til broccoli er passe.

Servert med kokte poteter, ble det veldig godt.

Både asparges og skinke er reddet fra å bli kastet.

Misdion completed.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg