Rosie Curtis, Et ønske til jul

Rosie Curtis, Et ønske til jul

Leseeksemplar fra Vigmostad  & Bjørke

 

Et ønske til jul er en julebok av det romantiske slaget, og av en eller annen grunn så falt jeg ikke helt av lasset, for den er veldig koselig. Liker du underholdnigsbøker av den lette typen vil du like denne, det tror jeg. Hvis du ikke liker forutsigbare kjærlighetsromaner, ja da ligger du unna.

Så for meg som er hjerte/smerte hater, var det litt mye til tider, men samtidig syntes jeg den var litt fin også.

Men det er vel noe med at jeg som gift i snart førti år med samme mann, vel jeg er ikke helt inne på det derre med dating og beskrivelser av flotte mannebein, for det interesserer meg jo slett ikke. Jeg liker derfor bøkene med litt mer alvor og det var kanskje derfor jeg ikke helt mistet fokus her, for det var litt kjekt å følge hovedpersonen. Anbefales som avlappende ukomplisert lesestoff. Det er vel akkurat sånn mange vil ha julebøkene.

 

Bridget Jones møter Love Actually i denne perfekte julehistorien.
29-år gamle Jess følger drømmen og flytter til London. Det er desember, og hun leier et rom i et litt nedslitt, men fenomenalt hus i Notting Hill. Den første kvelden møter hun Alex, som bor i samme etasje som henne. Jess blir stormende forelsket. Hun drømmer om hvordan livet i huset skal bli fremover. Kanskje de til og med kan rive veggen mellom rommene.
Etter at juleferien er over, viser det seg at Alex har blitt sammen med Emma, som bor i etasjen over. Jess ser for seg et år hvor hun konstant vil måtte støte på mannen i sitt liv – og kvinnen i hans.
Jess er fast bestemt på å legge det hele bak seg og bli forelsket i London istedenfor Alex. Men hva om hjertet legger andre planer?
«Curtis har virkelig evnen til å beskrive kompliserte følelser, og hun favner både romantisk og platonsk kjærlighet. Vittige replikker, beretningen om vennskap og lojalitet, samt ikke minst besnærende romantikk gjør dette til en bok som garantert vil fange lesernes hjerte.» 
Publishers Weekly
«Med lett hånd formidler Rosie Curtis julemagien. En kjærlighetshistorie med briljante karakterer. Det perfekte valget hvis du ønsker litt romantikk en mørk senhøstes kveld.» 
Woman’s Weekly

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg