Rhys Bowen, Jenta fra Toscana

 

Rhys Bowen, Jenta fra Toscana

Leseeksemplar fra Bastion.

Joanna drar til Italia for å gå i sin fars fotspor. Ikke alle liker at hun graver i historien. Det er noe som skjules og plutselig dukker det opp et lik.

Dette er feelgood av det lette, koselige slaget. Jeg koste meg ihvertfall. Spesielt likte jeg beskrivelsene av de italienske rettene. Jeg fikk vann i munnen.
Historien nøstes opp og det eneste jeg savner er å vite hvordan de finner farens historie. Det skulle vært en dagbok eller brev eller annen dokumentasjon, men det er bare meg som er pirkete.

Dette er en bok til underholdning og avslapping og med akkurat liten nok dose romantikk, til at jeg er fornøyd. Denne er det mange som kommer til å like, det er jeg sikker på.

Moro var det også at faren dro fra havna i Civitavecchia. Det er nemlig der jeg skal dra på cruise fra nå i sommer.

En herlig, historisk kjærlighetsroman fra Italia under andre verdenskrig, for alle som elsker Santa Montefiore og Virginia Baily.

I 1944 nødlander den britiske bombeflypiloten Hugo Langley i det tysk-okkuperte Toscana.
Nesten tretti år senere, finner datteren hans et mystisk brev blant papirene som Hugo etterlater seg. Et brev som skal få livet hennes til å ta en overraskende vending. Joanna bestemmer seg for å reise til Italia, for å nøste opp i farens hemmelighetsfulle fortid.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg