Ninni Schulman, Jenta med snø i håret

Ninni Schulman, Jenta med snø i håret

Jeg har en merkelig tendens til å trekkes mot nye bøker, men nå har jeg bestemt meg for at de som har stått i bokhyllen og ventet lenge, skal få en sjanse, selv om de nok må smøre seg med tålmodighet fortsatt, da de er mange der som venter.

Jeg prøver å lese veldig variert og siden det var færre krim enn romaner i lesestabelen denne måneden, falt valget på Jenta med snø i håret.

Det var ikke noe dumt valg det.

Bak i boken forteller forfatteren at historien har sitt utspring i en virkelig historie, fra det stedet der historien finner sted, også i boken, Hagfors i Sverige.

Jeg ser at Schulman har etter dette gitt ut flere bøker, 5 på norsk og den sjette har kommet på svensk, og jeg skal etterhvert få tak i den også, for jeg likte godt å lese Schulman og vil gjerne vite hvordan det går videre med hovedpersonene i boken.

 

Jeg har kjøpt boken selv og da trenger jeg ikke å skrive ordet reklame, som jeg ellers må gjøre hvis jeg får boken, i følge den nye markedsføringsloven. Men skitt nå skrev jeg det visst likevel, haha

 

Fra CappelenDamm sine sider:

Ninni Schulman er født i 1972 og vokste opp i bygda Lesjöfors i østre Värmland. Siden 1995 har hun arbeidet som journalist, blant annet i Värmlands Folkblad, Se & Hör og Expressen. I dag bor hun i Stockholm, men tilbringer sommerferiene på familiens torp utenfor Hagfors, området der handlingen i krimbøkene hennes foregår. Hun debuterte med Jenta med snø i håret i 2011. Årene etter kom Gutten som sluttet å gråte og Svar hvis du hører meg. Våren 2016 kommer den fjerde boka i den populære og kritiskerroste Hagfors-serien, Vår egen lille hemmelighet.

ps. Tror det har kommet fem bøker

 

instagram marianntokle

 

 

Journalisten Magdalena har flyttet med sønnen sin fra Stockholm og til hjembygda i Nordsverige og fått ny jobb i lokalavisen. Bygda er sterkt rystet etter at den pliktoppfyllende jenta Hedda som alle kjenner, er forsvunnet. Magdalena engasjerer seg og begynner sine egne undersøkelser, men må snart innse at den lille bygda gjemmer på hemmeligheter som en eller annen gjør hva som helst for å skjule.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg