I dag var jeg oppe klokka 6 og dro ut på sjøen.
Nei, det tror du vel ikke på.
Gubben dro på sjøen men det ble lite fangst.
300 gr hyse, 500 gr torsk og 700 gr lysing.
I morgen tror jeg det blir fiskesuppe.
Kanskje med noen fiskeboller av hysa og litt lysing og reker.
Hvis jeg ikke finner på noe annet.
Torsken ville sønnen ha.
I dag skulle vi på påskebrunsj klokka 15.00, trodde jeg.
10.30 begynte jeg å tenke på det jeg skulle ta med.
Kyllingvinger med tigersaus er standard.
I tillegg tenkte jeg å lage laksepai.
Jeg ringte sønnen og fortalte hvor torsken lå i kjøleskapet så han kunne hente den for vi skulle bort klokka 3.
3 spurte han, skulle ikke dere bort i ett-tiden?
Gubben sjekket og jo da, klokken 13.
Vel, da droppet jeg pai og lagde en lakseform, eller rettere sagt ørret.
Jeg surret purre, spinat, hvit og chili.
Jeg la ørret, persille og tomat i en form.
Lagde saus på grønnsakene.
Tømte over ørreten og inn i ovnen.
Tilbehør til kyllingvingene
Da er de ferdige.
Vi tømmer rekeposen og planlegger rekesalat i morgen.
Kanskje til og med litt reke cocktail til kvelds.
Så blir vi hentet til selskapet. Hente servicen er bra.
De er så flink å pynte de damene.
Fint bord.
Tulipaner med ny TikTok vri.
God mat.
Min lakseform som jeg ikke spiste selv.
Den ble med hjem igjen så var nok ikke så veldig populær.
Slik går det når det er hastverksarbeid, hadde vært finere med pai.
Men da blir det fisk mange dager på rad her nå før påskedagene.
Broccolisalat og vanlig salat og focaccia
Lefse ruller, laks på tortilla og spekemat ruller.
Kyllingvinger, kjøttboller og dadler, (utenom bildet)
Gjett om vi ble mett?
Jeg må lage broccolisalat, det er bare så innmari godt.
Kongen selv tester hvitvin.
Og så.nydelig ostekake til dessert.
Det er så fint å møtes på dagtid for så å komme hjem tidlig og slappe av.
Nå skal jeg lese.
Allerede hektet, 80 sider.
Tror dette er Sendker på sitt beste.
Nydelig lesing, gleder meg til fortsettelsen.
I dag