Marissa Stapley, Ting å finne på når det regner

Marissa Stapley, Ting å finne på når det regner

Leseeksemplar fra Cappelen Damm

 

Ting å finne på når det regner er type feelgood, og har egentlig alle ingredienser som skal til for å være en bra feelgood, men for meg ble det noe som ikke helt falt på plass denne gangen.

Det fine med den er at den viser at vi alle har feiltrinn i bagasjen og ofte ødelegger den for nåtiden også. Vi holder tilbake når vi egentlig skulle sagt alt som det var i starten. Vi tier for vi er redd for å ødelegge, men løgnene ødelegger mer enn noe.

I starten er den hoppende fra person til person, vanskelig å se om det er nåtid eller fortid og følelsene kommer liksom ikke frem, som om Stapley har historien inni seg, men forteller liksom ikke alt. Jeg får rett og slett ikke helt taket på den.

Men nå er jeg kresen på feelgood og jeg er sikker på at mange vil like den godt.

 

 

Hjemme er kanskje der hvor hjertet ditt er, men noen ganger må det både kjærlighet, tilgivelse og vilje til for å reparere et knust hjerte.

Mae har tilsynelatende alt på stell. Hun har en flott kjæreste som elsker henne, en fremgangsrik jobb i firmaet hans og en stilig leilighet i New York. Men alt rakner den morgenen hun våkner og oppdager at det hele var bygd på løgner og at kjæresten er en svindler.

Det er bare ett sted Mae kan dra: hjem til Alexandria Bay, den lille byen der hun vokste opp sammen med besteforeldrene. Men ingenting er som det pleier å være der heller. Mae oppdager at bestemoren er begynt å bli dement, og bestefaren har flyttet ut som følge av en stor hemmelighet bestemoren aldri hadde ment å avsløre. Hun treffer også ungdomskjæresten Gabe, som sliter med et gammelt traume som fortsatt hjemsøker ham.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg