Lia Louis, Kjæreste Emmie

Lia Louis, Kjæreste Emmie

Reklame. Leseeksemplar fra Bastion forlag.

Da har jeg lest enda en feelgood før jul. En avslappende romantisk bok.

Jeg er sikker på at dette må være en fin bok for alle som liker romantiske bøker. Jeg likte den jeg også, men jeg som er veldig kresen når det gjelder hjerte, smerte, litt allergisk kan du si, hadde ønsket meg 30 sider mindre med lengsel, men da hadde den vært veldig perfekt.

Emmie drømmer om den familien hun bestandig har savnet. Hun er forelsket i bestevennen og hjemme hos han, møter hun familievarmen hun savner. Problemet er bare at han skal gifte seg og hun skal være forlover. Og så viser det seg at ting kanskje ikke er helt slik som hun tror.

 

 

Hva skal til for at våre drømmer går i oppfyllelse? Emmie er forelsket i Lucas, sin bestevenn gjennom mange år, men hun har aldri innrømmet det. Så når hun blir bedt om å være forlover i bryllupet hans, faller verdenen hennes sammen. Emmie har dessuten en jobb hun ikke ser en fremtid i, en mor hun har et komplisert forhold til og en husvert som hun mistenker misliker henne sterkt. Oppdraget som motvillig forlover tvinger etter hvert
Emmie til å ta et oppgjør med sin egen fortid, og den rollen hun nå spiller i sitt eget liv. Men først må hun finne ut av hva hun egentlig ønsker.
Lia Louis skriver ektefølt, engasjerende og rørende om livets kompleksitet og om drømmer, håp og kjærlighet. Kjæreste Emmie er en varm og morsom roman som vil treffe deg rett i hjertet og bli der.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg