Koteletter, poteter og grønnsaker i airfryer

Så var det tid for å prøve flere ting i airfryer samtidig.

Koteletter, poteter og grønnsaker.

var suksess, blir gjentatt, nå snakker vi.

Poteten ble ikke her sprø over det hele, for det ble tett i kurven, men ble ikke bløt heller.

Og mye mer lettvint når man kan steke alt samtidig.

Neste gang skal jeg prøve å sette rista høyere opp så det blir sirkulasjon.

 

 

Oj, ble visst litt fullt.

3 poteter, (2 hadde vært nok), 1 rødbete, 1 løk, 1 pastinakk, en bit selleri, 2 champignon

Poteter i båter, resten i mindre biter, 3 ss Ramsløkpesto, en liten bit parmesan, olivenolje

Jeg måtte bytte skål for å få blandet.

Blandes sammen med salt og pepper og jeg brukte Chilisalt.

Poenget er at i slike retter, bruker du det du har.

 

Koteletter på toppen.

Neste gang skal jeg la det være luft mellom lagene,

 

 

valgte pommes frittes, 195 grader

Etter 15 min, røres det i potetblandingen, 15 min til og voila, deilig middag.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg