Så var det tid for å prøve flere ting i airfryer samtidig.
Koteletter, poteter og grønnsaker.
var suksess, blir gjentatt, nå snakker vi.
Poteten ble ikke her sprø over det hele, for det ble tett i kurven, men ble ikke bløt heller.
Og mye mer lettvint når man kan steke alt samtidig.
Neste gang skal jeg prøve å sette rista høyere opp så det blir sirkulasjon.
Oj, ble visst litt fullt.
3 poteter, (2 hadde vært nok), 1 rødbete, 1 løk, 1 pastinakk, en bit selleri, 2 champignon
Poteter i båter, resten i mindre biter, 3 ss Ramsløkpesto, en liten bit parmesan, olivenolje
Jeg måtte bytte skål for å få blandet.
Blandes sammen med salt og pepper og jeg brukte Chilisalt.
Poenget er at i slike retter, bruker du det du har.
Koteletter på toppen.
Neste gang skal jeg la det være luft mellom lagene,
valgte pommes frittes, 195 grader
Etter 15 min, røres det i potetblandingen, 15 min til og voila, deilig middag.