Italiainspirert bruchetta

 

Det er jo håpløst for meg å se kokekonkurranser.

Jeg deltar jo fra hjemme.

I dag har jeg sett på Lise Finckenhagens Toscanareality.

Der skulle de lage bruchetta.

I tillegg har vi nettopp vært Toscana of i tillegg har vi sett Hotel Portofino.

Vel, da blir jeg sulten.

Og er jeg sulten, da starter hodet å jobbe.

 

Bruchetta ja.

Jeg har loff igjen etter Lasagne før i dag.

Helitaliensk i dag.

LASAGNE HJEMMELAGD

 

Hodet sier tunfisk, jo da, har en boks.

 

1/2 fedd hvitløk i olje, får godgjøre seg litt i et eggeglass

1 boks tunfisk, 1 bitteliten chili, 1/2 fedd hvitløk, 1/2 paprika, 1/2 rødløk, noen kapers, litt mais, sitronsaft, pepper, salt, røres sammen med et par ss rømme og litt majones.

Røres sammen og får stå litt og vente mens brødene toastes.


Med en skje, hadde jeg hvotløksoljen på brødet, pluss litt urtesalt.

Airfryer, 3 min, snus 2 min, 200 grader.

 

 

Litt tomat på toppen.

Hadde jeg vært med i den konkurransen, ville jeg vunnet.

Dette var bare innmari godt.

Og nok tunfiskrøre til frokost i morgen.

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg