Gnocchi med kylling og spinat

Jeg har som mål å spise fryseskapene litt tommere her.

Jeg tenkte derfor å bruke noen biter fritert kylling og noen scampi.

 

Men etter dietten hadde jeg nesten en hel pose spinat.

Jeg hadde også en pakke gnocchi fra pakka jeg bestilte hos Lorenzen.

Hvis jeg gidder

Jeg skal lære meg å lage gnocchi selv og svigerdatter overrasket i dag når hun fortalte at det brukte hun å lage som barn.

Gjett om jeg ble imponert.

Da må jo jeg prøve også.

Jeg bobler nesten over inni meg over retter jeg har lyst til å lage.

Og det minket i fryseskapet,  for jeg hadde noen kyllingfileter der.

Jeg lager for det meste mat uten oppskrift så nøyaktig mål har jeg sjelden.

Mine motinnlegg er derfor mest for å sette din egen fantasi i gang.

Jeg kuttet 1 grønn chili, 3 fedd hvitløk, nesten i hel grønn paprika, ca 10 cm salchicconpølse i tynne skiver.

Dette får surre litt i olje og smør.

Så har jeg i kyllingen og får den steke sammen med grønnsakene.

Deretter har jeg i grovkuttet spinat,  så den får falle sammen.

Og jeg drysset på en liten neve tørket sopp, som jeg knuste.

Husk at du er ikke nødt til å gjøre det jeg gjør, bruk det du har.

Jeg strør på ca 2 toppet ss mel og rører det inn, før jeg sper forsiktig med ca 1 boks fløte og deretter vann, til passe tykkelse saus.

Jeg gidder aldri å lage sausen utenom, enklest mulig.

har også i en terning kyllingbuljong.

Dette får koke forsiktig ca 15 minutt.

 

gnocchien koker jeg 2 minutt i kokende vann med salt som det står på pakka.

Så spiste vi i skåler foran tv og kompani Lauritzen.

Det var rett og slett noe av det beste jeg har smakt på lenge.

Skikkelig namnam.

Dette skal gjentas når jeg lærer meg å lage gnocchi.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg