Geir Stian Ulstein, Min kraft – Et liv med helbredende hender

Geir Stian Ulstein, Min kraft – Et liv med helbredende hender

En biografi om healeren Bergit Loen Hatlenes

Leseeksemplar fra Gyldendal

 

Dette er en bok om healeren Bergit. Hun har en sterk, åpen healingkanal.

Jeg holder selv på med healing og var spent på å lese om Bergit.

I førsten ble jeg litt skremt for at dette var en bok full av gammel fryktbasert lære om healing, med forbannelser og at det er en gave kun gitt til noen få, osv.

Men etterhvert i boken ser jeg at hun fanger opp mer av de nyere tankene om hva healing egentlig er, nemlig formidling av energi. At vi som healer kun er et redskap, som en støpsel du setter i veggen for å lede energi, at kraften kommer fra noe større enn oss.

Hun tar også for seg dette med ønsker, at vi selv kan være med å skape, at vi kan ta valg for hva vi ønsker i livet, selvfølgelig med det gode i tankene og like selvfølgelig rår vi ikke over vår siste dag.

Jeg er også veldig enig i det Bergit sier at det er ikke bare å gå på et kurs og du er ferdig til å ta imot klienter og være healer, men min tro sier at vi alle kan lære å heale.

Det krever derimot år med trening for å åpne opp og det er ikke alle som får kanalen sterk og åpen nok. Slik er det i alle yrker. Alle kan bli leger, lærere og prester, osv,  også, men slett ikke alle passer til det og veldig mange er ikke god til det heller. En healer krever nitidig arbeid, for her er det sanser som må brukes og man skal også ha andre gode egenskaper, slik Bergit sier, evne til å ha føttene godt plantet på jorda og være ydmyk.

Spennende er det også det hun forteller om telepati, vi kan kommunisere på avstand, uten  å være i kontakt med hverandre.

En annen ting jeg fant interessant er kraften hun finner i fjord og fjell. Jeg bor jo selv ved fjorden, midt i de romsdalske alper.

Bergit følger stemmen i hjertet sitt og lar seg lede og er det noe som jeg lever etter, så er det nettopp dette.

Alt i alt finner jeg boken om Bergit veldig interessant og jeg anbefaler alle som er interessert i det spirituelle om å lese om denne fantastiske kvinnen som har hatt mot til å bruke healingen som sin livsoppgave.

Takk til Bergit for det fantastiske arbeidet hun har gjort for sine medmennesker.

 

 

«Det var ikke noe uvanlig ved min fødsel, med unntak av at jeg døde tre år før jeg kom til verden. Heller ikke oppveksten min var spesielt merkverdig, bortsett fra at jeg bodde på en gård tynget av en gammel forbannelse, en forbannelse som ikke var en myte, men levende til stede. Med meg, derimot, var det noe merkelig.»

Som ung pike ble Bergit Loen Hatlenes innviet i en tradisjon som strekker seg langt tilbake i slekten. Med varme hender kan Bergit helbrede trengende mennesker. Siden 1970-tallet har flere tusen syke, ofte som en siste utvei, oppsøkt gården hennes på Selje i Stad kommune. Resultatene er forbløffende.

Gjennom møter med forfatteren Geir Stian Ulstein spinnes Bergits historie bakover i tid mot barndommen, videre til samarbeidet med den legendariske sjamanen Mikkel Gaup og samlivet med sin karismatiske ektemann, grønlandsfareren Anders Hatlenes, og helt opp til vår egen tid. Det er et liv i makt og avmakt. For hva er det som skjer med menneskene som legger seg under Bergits hender?

Min kraft er en historie om trøst, lindring og helbredelse.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg