Alenepasta med spekeskinke

Min spise meg ut av huset periode fortsetter.

Her skal skapene tømmes.

Nå skal det sies at jeg er god på å ha lager.

Jeg lagde meg snurrer med ei pakke tørr, gammel spekeskinke fra fryseren.

Butterdeigs-snurrer med spekeskinke

Dagen etter ble resten av pakke brukt til middag.

Mens pastaskruer kokes, kutter jeg grønnsaker.

Jeg fant en fløteskvett i fryseren.

Persille, 1/2 rødløk, 1 hvitløksfedd, 1 gulrot, 1/2 knutekål, 1bit paprika og 1 chili

Når pastaen er ferdig, tømmer jeg ut vannet og lar pastaen vente i dørslaget.

Jeg gidder ikke vaske flere kasseroller.

Grønsakene surres lett i smør, litt mel, sper med fløte og vann og lar det småkoke litt.

Såhar jeg i spekeskinke , lar den godgjøre seg litt sammen med grønnsaker og saus, før jeg rører inn litt parmesan.

Pastaen blandes inn og nam, kjempegodt.

Jeg lager ikke gourmetmat, kun enkel, lettvint mat.

Ta det du har og lag egne favoritter.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg