Min spise meg ut av huset periode fortsetter.
Her skal skapene tømmes.
Nå skal det sies at jeg er god på å ha lager.
Jeg lagde meg snurrer med ei pakke tørr, gammel spekeskinke fra fryseren.
Butterdeigs-snurrer med spekeskinke
Dagen etter ble resten av pakke brukt til middag.
Mens pastaskruer kokes, kutter jeg grønnsaker.
Jeg fant en fløteskvett i fryseren.
Persille, 1/2 rødløk, 1 hvitløksfedd, 1 gulrot, 1/2 knutekål, 1bit paprika og 1 chili
Når pastaen er ferdig, tømmer jeg ut vannet og lar pastaen vente i dørslaget.
Jeg gidder ikke vaske flere kasseroller.
Grønsakene surres lett i smør, litt mel, sper med fløte og vann og lar det småkoke litt.
Såhar jeg i spekeskinke , lar den godgjøre seg litt sammen med grønnsaker og saus, før jeg rører inn litt parmesan.
Pastaen blandes inn og nam, kjempegodt.
Jeg lager ikke gourmetmat, kun enkel, lettvint mat.
Ta det du har og lag egne favoritter.