Når vi skulle på ferie, hadde vi en åpnet pakke spekeskinke.
Den la jeg i fryseren så, den ikke skulle bli ødelagt.
Nå så jeg at den begynte å tørke og fant ut at den måtte brukes.
Jeg fikk også noe asparges på Rema for de kunne ikke selge den for noe av den, begynte å bli myk.
Jeg plukket ut det som kunne brukes.
Først surret jeg en purreløk, en champignon og en stengel rosa stangselleri.
Så har jeg i litt mel og sper med fløte og vann.
Broccoli kuttes i buketter, asparges i biter, skinken skjæres i strimler.
Ikke ha på salt, for skinken er salt. Men pepper er fint.
Så har jeg dette i sausen, lar de koke noen få minutter til broccoli er passe.
Servert med kokte poteter, ble det veldig godt.
Både asparges og skinke er reddet fra å bli kastet.
Misdion completed.
Hmmm, dette så veldig godt ut, nam nam 😋 Litt tidlig her for det, og kanskje på tide å lage seg litt frokost. Ha en fin fredda, klem 🤗
Var godt 🙂 i dag ble det litt mislykket sushi 🙂 og snart god natt og ha en fin helg 😀😀