Koteletter, poteter og grønnsaker i airfryer

Så var det tid for å prøve flere ting i airfryer samtidig.

Koteletter, poteter og grønnsaker.

var suksess, blir gjentatt, nå snakker vi.

Poteten ble ikke her sprø over det hele, for det ble tett i kurven, men ble ikke bløt heller.

Og mye mer lettvint når man kan steke alt samtidig.

Neste gang skal jeg prøve å sette rista høyere opp så det blir sirkulasjon.

 

 

Oj, ble visst litt fullt.

3 poteter, (2 hadde vært nok), 1 rødbete, 1 løk, 1 pastinakk, en bit selleri, 2 champignon

Poteter i båter, resten i mindre biter, 3 ss Ramsløkpesto, en liten bit parmesan, olivenolje

Jeg måtte bytte skål for å få blandet.

Blandes sammen med salt og pepper og jeg brukte Chilisalt.

Poenget er at i slike retter, bruker du det du har.

 

Koteletter på toppen.

Neste gang skal jeg la det være luft mellom lagene,

 

 

valgte pommes frittes, 195 grader

Etter 15 min, røres det i potetblandingen, 15 min til og voila, deilig middag.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg