Her er det slutt på å pakke inn potetene som skal bakes. Jeg skjærer et snitt i bunnen ,legger de i salt og lemper de inn i ovnen
Jeg har fått dilla på auberginer, de er bare så gode. Surrer dem først i litt olje og strør litt salt på, bare brunes lett
Denne gangen går de i en ovnsform
champignon og purre surres bittelitt
Deretter havner de oppå auberginene før de toppes av tomater, husk krydder, gjerne litt hvitløk, inn i ovnen når potene er halvstekt
Kryddersmør, smør, karri, grillkrydder, hvitløk 2-3 fedd, basilikum, litt salt og pepper
røres godt sammen og blir satt i kjøleskapet
Lammekoteletter brunes på begge sider, kan godt være litt rosa i midten, og serveres til .
Dette er en av mine favoritter, jeg elsker lammekoteletter
Jeg er så sulten, nå må jeg ha mat
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Lammekjøtt spiser vi aldri. Vet ikke hvorfor. I mannens familie spiste de ikke fårekjøtt og i heimen min spiste vi får i kål. Der stopper alt. Men tilbehøret så alldeles nydelig ut. Det er jo ikke forsent å starte på dette, men får prate litt med familie.
torhild elisabeth granli: Det er mange som ikke spiser fårekjøtt, jeg lurer på om det kan stamme fra at noen har fått ult lam, det er slett ikke godt. Det var jo sånn før i tiden at det hang og hang så fettet ble ult, og fysj. Ellers er det flere som sier det lukter fjøs av det, sikkert fordi de har sauer i fjøset kanskje
Å JEG er enda mer sulten, helt farlig sulten her faktisk nå… Dårlig gjort med sånne middagsinnlegg da 😀
frodith: hehe:)