Vitebegjærlig, nysgjerrig og glad i å dra på eventyr

 

Da er nok et bilde ferdig og levert. Denne gangen tegnet jeg først et, men var så misfornøyd at jeg tegnet om igjen. Alle elementene var riktige,men plassering og farger ble helt feil for meg og jeg er veldig glad jeg fulgte hjertet og ikke sendte det fra meg.

Disse tegningene er ikke kunst. Jeg er en amatør når det gjelder tegning. Jeg prøver ikke å late som jeg er noe, jeg ikke er.

Men som en venninne sa, så har hun sett mange sjelebilder, men mine er annerledes, det er som de forteller en historie og det kjente jeg rørte ved meg. Det er kanskje det disse tegningene gjør. De er Lillasjelord, men i objekter og farge, samtidig som de få linjene som følger med, speiler den du er som menneske. Derfor rommer ikke bildet kun sjelen, men også livet til den som bestiller, hvilke verdier de har og hvordan de lever livet sitt.

Når jeg tegner disse bildene får jeg ned bilder, objekter som skal være med og hvordan bildet skal se ut. Jeg tror kanskje det er lurt at jeg legger ved en viss forklaring til de som bestiller om hva jeg tenker, men samtidig skal disse bildene få de til å tenke og fundere litt selv. Gjerne bruke google for å spørre om symboler, kraftdyr, med mere. Da vil de bli gitt en dypere innsikt.

Dette bildet insisterte på å være delt i ruter. Det ville også være litt barnetegning med gård og dyr og leker. Jeg vet ikke hva det speiler, men det må ikke nødvendigvis være barndommen til vedkommende, det kan speile de verdier som er viktig. Den som får det, må derfor tenke over hva disse tingene betyr inni dem, mer enn om de har opplevd det. Jeg så også for meg at personen liker å være ryddig og ha ting i system, at det var derfor det ville inndeles sånn. Om det stemmer, vet jeg jo ikke. Det kan også være at det oppmuntrer til mer lek i hverdagen, til å slippe seg litt mer løs. Hver og en må selv fundere litt og føle på hva bildet forteller dem.

Hver tegning jeg har tegnet så langt, har hatt hver sin form, og jeg har allerede kladdet to til og vet at de har en helt annen form, så det skal bli spennende å se hvordan dette utvikler seg. Hvis du vil ha din tegning og dine ord, ta kontakt i melding på Lillasjel eller sms 99467178. Du bestemmer selv om de skal postes her i bloggen eller ei. Føles det feil, må man si nei og jeg sletter det. Bilde og ord blir sendt i posten til den som har bestilt.

 

Vitebegjærlig, nysgjerrig og glad i å dra på eventyr

Du elsker når hele verden ligger foran dine føtter

Du vil finne veien selv, ikke få alt lagt til rette for deg

Du er så glad i å lære

Men skattekisten er stor og du har nøkler du ikke har funnet enda

Du vet ikke helt hvor du skal lete

Noen har du har gjemt i barndommens rike

De kan du hente tilbake

Noen har du ikke fått utdelt enda, de vil du finne når tiden er inne

Noen har du i hånda, du har bare ikke sett at de passer

En sereptas krukke full av kjærlighet

Til alt som levende er, fra alt som gror,  til dyr og mennesker

Den kloke uglen ser lyst på det meste

Du liker å tenke på at over skyene er himmelen alltid blå

Når det er tunge dager, vet du at det vil lysne igjen

Slik er du til trøst og støtte for mange rundt deg

Med en regnbuens aura, tar du alle inn i hjertet ditt

Fargerik, vakker, sterk og stødig, står du i din egen kraft

Sterke sanser ligger på vent, klar til bruk når du er rede for de

Søk nye veier med ny lærdom, intet vil glede deg mer

Du vakre sjel, du vakre sjel

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg