Jonas Moström, Den du ikke ser

Reklame |

Jonas Moström, Den du ikke ser

Denne har stått lenge i hylla og ventet. Det er så mye nytt og spennende som kommer, men nå bestemte jeg meg for å plukke en fra reolen med uleste.

Den du ikke ser hadde fått så gode kritikker så jeg var spent. Jeg har også nummer to av Jonas Moström på vent. Den heter Dominodøden.

 Det du ikke ser er en helt ordinær krim, hvis man kan kalle det det, Og jeg greide ikke å gjette hvem morderen er. Det er ikke blodige detaljer.

Jeg tror nok at dette er en krim mange vil like. Jeg syntes den var bra, mest spennende på slutten.

Jeg gleder meg til å ta fatt på neste av Moström. Han har også skrevet en tredje bok, Midnattspiker og en fjerde kommer i 2018, Til døden skiller oss.

Da forstår jeg jo at jeg må få tak i den tredje så jeg får lest den også før den fjerde kommer. Det er travelt å være bokleser men du verden så kjekt det er.

 

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Goliat forlag sine facebooksider men boken er kjøpt av meg på Boklageret.

Goliat forlag har mange gode krimforfattere i sin stall, blant annet Peter May som har skrevet Lewisbøkene.

Vil du se katalogen deres, finner du den her

https://issuu.com/goliatforlag/docs/va__rkatalog_2018-web

Siden deres på facebook er her:
https://www.facebook.com/GoliatForlag/

Nathalie Svensson, psykiater og medlem i rikskriminalens profileringsgruppe, trives egentlig med tilværelsen. Som nyseparert har hun skaffet seg en ettroms i Stockholm. Der kan hun ta seg fri og leve et annet liv enn det som lege og mamma hjemme i Uppsala.

På vei hjem etter en sen kveld på Café Opera, får hun en SMS fra Rickard Ekengård, den berømte skuespilleren hun tilbrakte en natt med noen uker tidligere. Han vil treffe henne igjen. De bestemmer seg for å møtes på Karlaplan, men når Nathalie kommer dit, blir hun vitne til at Rickard blir brutalt skutt og kastet i fontenen. Overfallet er nærmest identisk med mordet på hennes store kjærlighet – en ti år gammel drapssak som aldri ble løst.

Er Nathalie utsatt for et av skjebnens onde luner, eller finnes det en kobling mellom de to mordene? Kan de ubehagelige SMS-ene hun har begynt å motta fra et ukjent nummer, knyttes til mordene, og hvem er personen i den grønne anorakken som stadig dukker opp i nærheten av henne? Snart er Nathalie innblandet i en skremmende virkelighet som
blir mørkere jo nærmere sannheten hun kommer. Den du ikke ser er Jonas Moströms første bok i serien om Nathalie Svensson
.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg