Jarle Sten Olsen, Bare du som passer på

Reklame |

Jarle Sten Olsen, Bare du som passer på

Dette er en krim der handlingen er lagt til Bø i Telemark. Dette var en spennende bok om et aktuelt tema i disse dager, høyreekstremisme og asylsøkere. Her er ingen makabre blodige detaljer for de som ikke liker det, så jeg tror denne krimboken kan gå rett hjem hos veldig mange.

Tom Moen får i oppdrag å overvåke 3 syrere som har tilholdssted i Bø, for å finne ut om de har planer om et terrorangrep. Gjør han ikke dette, vil han bli stilt til ansvar for å ha kjørt på og skadet en politimann, så han føler han har ikke noe valg. Med seg får han Kjell Torbjørn Ramstad, kalt Ram og hans IMSI-catcher, en dubbedings han har funnet opp for avlytting. Ram var med i bilen og medansvarlig når de kjørte på politimannen. Moen er ansatt i NRK  og jobber med  utvikling av droner. så en av de blir også med til Bø. Da er de karene klare for å holde oppsyn med disse tre syrerne, noe som må være en grei sak. Eller er det det? Saken blir nok mer kompleks etterhvert, særlig når også Odins sønner holder på å starte opp i Bø.

Lettlest, fengende krim, anbefales. Vi venter på neste fra Sten Olsen.

Jarle Sten Olsen har fra før skrevet thrilleren Steady.

Boken er sponset.

Jarle Sten Olsens hjemmeside:
https://www.jarlestenolsen.no/

Omtale fra forlaget

Tom Moen, video-journalist i NRK, blir presset til å dra til Bø i Telemark for å utføre et oppdrag for SORG, spesialenheten for overvåking av reaksjonære grupper. Oppdraget, som i utgangspunktet virker som en enkel jobb, viser seg å være langt farligere og gjør at han må nøste i en fortid mange ønsker å glemme. Tematisk fokuserer boken på fremveksten av et nytt ytre-høyre, i Norge såvel som i Europa, og trekker paralleller tilbake til andre verdenskrig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg