De døde dukkenes sommer, Antonio Hill

De døde dukkenes sommer, Antonio Hill

Jeg leser mye krim, men har lest mest nordisk. Nå har jeg fått prøve meg på litt forskjellig denne høsten og det liker jeg også. De døde dukkenes sommer har handling lagt til Barcelona. For meg var det litt vanskelig i starten å holde styr på de ulike personene involvert, men det kan også ha noe med 39,5 i feber å gjøre, blir litt dårligere konsentrasjon da. Når jeg så først holdt dem fra hverandre og lærte dem litt å kjenne, ble boken riktig så spennende.

Jeg klarte ihvertfall ikke å løse mysteriet og det liker jeg. Det begynner med at en tenåringsgutt faller ned fra verandaen der han hadde sittet og tatt en røyk. Er det selvmord eller mord eller ulykke. Hans venninne blir så funnet død i badekaret og samme spørsmål dukker opp, selvmord eller mord?  Sakte, men sikkert tas vi tilbake i tid til de døde dukkenes sommer, da en liten pike, Iris,  ble funnet død i bassenget, omringet av dukkene sine. 

Hva er sammenhengen her? Ja, da må du lese boken for å finne ut det. Spennende synes jeg at den var. Og jeg går ut fra at det kommer en ny bok, slutten kunne tyde på det.

 

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Bazar, som også har sponset boken.

Her kan du lese litt fra boken

https://www.bazarforlag.no/_de-d%C3%B8de-dukkenes-sommer-antonio-hill-9788280874887

Politimannen Héctor Salgado har vært suspendert en tid, men er nå tilbake i tjeneste ved politikammer i Barcelona. Han får i oppdrag å etterforske en tilsynelatende enkel sak: En tenåringsgutt fra overklassen har begått selvmord ved å kaste seg ut fra et takvindu. Men var det et selvmord? Salgado og hans kollega nøster opp tråder som fører tilbake til en sommer som alle har glemt, sommeren da lille Iris druknet. Effektiv og drivende spenning for alle Barcelona-fans!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg