En hund begravet, A.J. Rich

En hund begravet av A.J. Rich var en annerledes krim. Den var litt creepy, for det var ikke så enkelt å finne ut hva som egentlig foregikk.  Morgan finner sin forlovede i sengen og det ser ut til at hundene hennes har drept han. Men så dukker det opp flere forloveder, en av dem sier han har sendt henne mail etter sin død. Og en etter en blir de funnet døde. Så hvem står egentlig bak. hmmmm, ja , det sier jeg ikke, det må du lese boka for å finne ut.

Morgan studerer til en master i rettspsykologi og studerer derfor de ulike aspektene ved gjerningsmenn og offer, noe som også er interessant.

Anbefales for de som liker litt snikende spenning og det er ikke så grotesk beskrevet, så dette er kanskje en bok for alle som liker krim. Eneste jeg har å kicke på er at den kunne blitt gjort enda skarpere, utelukket noen turer i nabolaget som blir litt pjatt pjatt, men det er egentlig flisespikkeri.

A.J Rich er psynonym for forfatterne Amy Hempel og Jill Ciment.

Bilde og tekst er hentet fra Bazar og boken er også sponset av dem.

Idet Morgan kommer inn i leiligheten sin, oppdager hun umiddelbart at noe er galt. På soverommet finner hun liket av forloveden Bennett, og hundene hennes er dekket med blod. Da Morgan forsøker å oppsøke Bennetts foreldre oppdager hun at ingenting av det han har fortalt om seg selv stemmer. Ikke minst finner hun ut at han hadde andre «forloveder». Så blir kvinnene myrdet én etter én. Står Morgan selv snart for tur?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg