Gode matopplevelser og små synsopplevelser på Amadores

En julepyntet Amadoresstrand. Restaurantene ligger tett i tett her på Amadoresstranden. Vi har faktisk fått veldig mye god mat og drikke servert, både i Amadores og området rundt.

Palmer med julelys er litt rart.

På restauranten Monaco har vi vært tidligere og der var vi et par ganger denne turen også. Chateau briand var fantastisk. Kjøttet var så mørt at det smeltet på tungen og masse deilig tilbehør.  39 euro for to personer.  Andre gangen spiste jeg lammekoteletter, også de var svært gode.

Spanske terassestøvsugere

På Los Amigos har de både en indisk og en internasjonal menu . Vi bestilte Lam Tikka og jeg greide ikke å spise opp alt. Vi bestilte medium styrke og det var mer enn hot nok for oss.

 

Indisk var godt ja. Vi spiste også kinesisk buffet tre ganger. Den på Amadoresstranden var vi ikke så heldig med. Kanskje kom vi på en tid der det var lite gjester for det var lite påfyll av mat. Vi var to ganger på senteret i Puerto Rico, i andre etasje , der var det veldig mye godt. Mye av maten på disse buffetene er masseproduksjon og særlig det som blir fritert, så likt ut på begge restaurantene. Men for 8,98 euro, spis så mye en vil, er det ikke noe å klage på, så lenge det smaker godt.

Etter et par kvelder der vi var altfor mett, gikk vi på CiauCiau og bestille tortellini med skinke i kremsaus. De var fylt med blåmuggost og smakte ingenting. Det var en nedtur

Jeg synes disse trærne er så fine når lyset skinner gjennom bladene.

Så var vi på Webers og spiste spareribs. Nok en suksess med så mørt kjøtt at det løsnet fra beina bare du skrapte litt med kniven.

På Europasenteret kjøpte jeg Raspberrymojito. Den var nydelig. Det var også wienerbrødene hos den  de danske  bakerne.

Den beste jordbærmojitoen fikk jeg på Portofino . Jeg fikk den verste jeg har smakt lenger borte i gaten. Der lovte han meg den beste mojita Fresa jeg noengang hadde smakt og den var forferderlig, rom og jordbær, fysj. Jeg nektet både å drikke den og betale den.

 

På vei bort til Guantanamo var det en nydelig solnedgang. 

Guantanamo var en stor matopplevelse. Der smakte maten rett og slett himmelsk godt. Bra vi ikke gikk dit før de siste dagene hvis ikke hadde vi vel ikke gått noe annet sted.

Flere bilder derfra:

http://lillasjel.blogg.no/1512123911_to_utflukter_p_samme_dag.html

Lammeskulder. Namnam.

Indrefilet servert på spansk vis. Etter de første bitene, bare så vi på hverandre og sukket henført, og det av maten, ikke av hverandre.

Den personlige treneren jeg har skrevet om i tidligere innlegg mener forresten at han heller er mer personlig tjener.

http://lillasjel.blogg.no/1511519243_jeg_er_p_treningsleir.html

leir

Jeg synes det var morsomt med beplantning på taket.

I Mogan spiste vi lunsj to dager hos Basils bistro. God mat der også.

Fish and chips

Ikke noe å si på utsikten fra Basils bistro.

Hjemmelagd burger med chips.

Farvel Terazza Amadores. Vet ikke om vi kommer tilbake. Vi hadde stor, deilig tremasse men utrolig masse støy fra veien. Stor trafikk forbi hotellet.

De synes nok selv at juletreet deres er veldig fint.

Tusen takk til den tålmodige personlige treneren /tjeneren. Neste år på samme tid er vi i Karibien , med Celebrity Reflection Da har cruisedronningen mange tjenere så han kan få ferie han også.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg